Trouwdag

4.4K 162 24
                                    

Na een maand is alles klaar.
Hier sta ik dan in mijn bruidsjurk. Ik heb koray vandaag helemaal niet gezien. Beter ook. Hij is zo afstandelijk.

Koray: ik ben in mijn huis nog steeds terwijl ik bij leyla hoor te zijn. Ik kijk mezelf in spiegel er komen tranen in mijn ogen. Waarom Allah? Waarom? Mijn hart is nog niet heel ik kan dit niet Allah. Ik zie spullen en gooi ze kapot.

Leyla: na een uur wachten kwam Koray eindelijk. Hij klopte niet eens op deur en kwam binnen. Hij keek niet eens 1 seconde naar mij. " kom we gaan" zei hij. Ik keek naar zijn hand. Het bloedde. Koray wat is er gebeurd? Ik liep naar hem toe en pakte zijn hand. Hij trok het weg. Nee koray dit is niet goed! Ik pakte verband. Geef hier je hand. Koray gaf.

Koray: Hoe ze doet alsof ze bezorgt is? Ik keek in haar ogen. Ze had het gelukkig niet door. Kom we moeten gaan ze wachten op ons.
We stapten in mijn range rover en reden naar zaal.

Het was voorbij..
Leyla:
We reden naar huis. Ik ga eerste keer mijn huis zien. Ik vraag me af hoe het Is ingericht, maar meer maak ik me zorgen. Straks moet ik wat weg geven aan een man waarvan ik niet hou..

We kwamen aan. Ik bekeek het huis. Het was zo groot. We stapten binnen.
Op grond stuk glazen kapotte spullen.
Wat heb je gedaan? Hij zei niks en liep door naar slaapkamer. Ik ruimde het op en sneed mijn hand daardoor. Ik haat mijn leven en begon te huilen. Yah Allah, waarom? Verdien ik dit?
Na dat ik alles heb opgeruimd ging ik naar boven. Ik zag dat Koray blijkbaar in badkamer was. Ik voog mn make up af en deed mn haren los. Koray kwam uit badkamer.
" je kan douchen" zei hij en ging naar woonkamer. Hij had Alleen een boxer aan zijn gespierde lichaam viel mij op. Ik ging de douche in. Ongeveer 20 min duurde het. Ik maakte mijn haren droog en deed lingerie aan. Ik ging naar slaap kamer en ging zitten op bed. Wachten op hem.. het duurde lang. Hij kwam eindelijk. Ik was bang. Zo bang ik trilde. Ik keek naar beneden. Hij kwam langzaam naar me toe. Hij tilde met zijn duim mijn kin op. Hij keek me aan en zoende. Zijn handen gingen naar mijn lichaam. Hij gaf me nek kusjes en ging met zijn handen naar mijn rug opeens stopte hij. Ik keek hem aan. Hij trok zijn handen terug en liep weg. 
Evenlater hoorde ik de deur dicht gaan. Ik huilde uren.  Ik deed fatsoenlijke nachtkleding aan en viel op bed. 

Koray: het is 8:34 ik kwam terug thuis. Ze was nog niet wakker. Ik ging naar mijn slaapkamer voor frisse kleding. Ik zag haar liggen. Ik pakte snel mijn kleren en kleedde me om. Opeens stond leyla op. Het deed me pijn geloof me. Maar als jullie wisten wat ik had mee gemaakt zouden jullie me begrijpen. 

Wat zou koray hebben mee gemaakt?

UitgehuwelijktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu