Pijn

3.7K 149 11
                                    


Ik ben al een maand getrouwd.
Niet eens naar een huwelijkreis geweest niet eens heeft hij me nog 1x aangeraakt.

Koray heeft een eigen bedrijf en is echt een zakenman en ik? Ik mag niks. Alleen binnen zitten en een huisvrouw spelen.
Ik besloot om het woonkamer te poetsen.
Na dat ik alles heb gedaan appte ik koray.

L: hey wat wil je vanavond eten?
K: maakt mij niet echt uit.
L: oke
K: ik kom wat later thuis rond half8

Alweer zolaat?  Wat doet hij wel niet.
Ik pakte mijn sleutels en stapte in mijn auto een bmw. Ik wilde langs mijn ouders gaan. 15km verderop. Ik ging snel weg op. Ik werd gebeld. Het was koray.
Hallo? " leyla ik heb een map in mijn werk kamer vergeten kan jij fotos van sturen?"
Sorry koray ik ben onderweg naar mijn ouders. Waarom? Omdat ik ze mis. Leyla ik heb je gezegt dat je nergens heen mocht gaan en koray flipte aan telefoon.
Tegelijk was ik opgelet op de weg en discusseerde met dje klootzak.

Koray: leyla ik wil niet dat je gewoon zonder toestemming uit huis gaat schreeuwde ik. Opeens hoorde ik geluiden op achtergrond en hoorde leyla niet meer. Leyla leyla? Leyla hoor me?  Shit NEE!  Ik ging spoedig leyla zoeken. Er kwam een telefoon later. " meneer özturk?"
Ja ben ik. U vrouw heeft een auto ongeluk gehad ze ligt in ziekenhuis. Welke ziekenhuis? Vroeg ik rustig.

Evenlater kwam ik aan en rende naar dr kamer toe. Ze lag daar stil. Ze draaide om en keek me aan. Gelukkig er is niks ergs gebeurd. 
Gaat het? Vroeg ik. Ze knikte.
Hoe is het gebeurd?
Weet ik niet antwoordde ze. Hoebedoel je weet je niet flipte ik. Ze keek me aan en begon tehuilen. Ga niet huilen je had dood kunnen zijn!! Ik zeg toch niks voor niks blijf thuis? WAS IK MAAR DOOD, WAS IK VAN DIT ELLENDE AF VAN JOU EN VAN DEZE KANKER WERELD"schreeuwde ze
Let op je taal gebruik en met wie je praat zei ik op een normaal toon.
Heb jij het over normaal praten koray?
Ik ben getrouwd met jou alsof dat niet erg is. Je behandeld me als een slaaf. Ik ben je vrouw koray en je hebt me nooit aangeraakt. Nooit gevraagt wat mijn hobbys zijn of wat dan ook. Ik boei jou niks? 
Ik voelde dat ik woedend werd en liep naar dr toe en greep haar bij dr pols. Luister dan, ik heb een vriendin gehad die in haar buik mijn kind droeg en overleed aan een auto ongeluk 3maanden geleden. Ik hou alleen van haar en van niemand anders. Ik zal nooit gelukkig zijn en een ander aanraken. Flipte ik alles eruit en liep weg.

UitgehuwelijktWhere stories live. Discover now