De waarheid

2.5K 104 1
                                    

Ik zie dat leyla in slaap is gevallen op bank. Ik til haar op en breng haar naar slaapkamer. Ik doe mijn kleren uit en ga ernaast liggen. Mijn hoofd zit vol. Ik ben erg blij dat ze nog leeft, maar ik ben getrouwd met een onschuldig iemand met een schoonhart. Wat ga ik doen? Hoe moet ik het tegen haar vertellen dat mijn " geliefde" nog leeft en zwanger is. Ze is 18 en seda 21. Misschien moetennwe scheiden.

Leyla: ikndoe mijn ogen open en ik zie dat ik in bed lig naast koray. Huh hoe kom ik hier? "Goeiemorgen" zei koray met een  droge stem. Goeiemorgen zei ik terug. Je was ik slaap gevallen op bank ik heb je hierheen gebracht". Ohhh dankjewel. Waar was je? Koray antwoordde niet en liep weg naar het badkamer. Uh vreemd.. 
korays telefoon ligt nog hier. Hij krijgt een whatsapp melding  •• : ik heb een afspraak in zh, als je wil mag je mee :)

Wie tf is •• ???? Waarom opgeslagen als ••
Shit leyla waarom kijk je naar zijn telefoon..
ik denk dat ik jaloers word.. vind ik hem leuk?
Wat als hij een ander heeft.. ik wil niet weer bedrogen worden. Mijn gevoelens maakten me misselijk.  Ik stond op en ging omkleden daarna ontbijt maken.

Koray: ik kom uit douche en hoor dat mijn telefoon afgaat. Hallo.
Hey met mij seda. Ik had je een appje gestuurt alleen je reageerde niet dus ik dacht ik bel je om te zeggen dat ik om 10:00 afspraak heb bij de dokter om te kijken of ons kind gezond is. Ja is goed ik kom eraan zei ik droog. Het is 09:35
Ik loop naar benede en zie dat leyla overdreven ontbijt klaar heeft gemaakt met allerlij lekkere dingen. " ik moet gaan schat zei ik. Zonder wat te eten ? Zei ze. Ja ik moet wat doen. En ik liep de deur uit.

Leyla: ik kreeg tranen in mijn ogen en voog snel weg. Zou die naar ziekenhuis gaan voor die persoon? Ik besloot om hem te volgen met mijn nieuwe auto. Hij ging indd naar ziekenhuis. Mijn hart klopte sneller toen ik hem zag uit stappen en lopen naar een meisje. Me tranen willen vanuit alle hoeken van mijn ogen ontsnappen. Ik stapte uit en liep ver achter ze aan. Dat meisje.. ik kon mijn ogen niet geloven. Ze is zwanger?!? Zou het van koray zijn? Ach ja tuurlijk waarom zou hij anders hier zijn. Ik voelde pijn in mijn hart. Ik heb mijn eer weg gegeven aan een klootzak. Waarom gebeurd mij dit altijd. Jongens zijn nooit te vertrouwen. Ik rende het ziekenhuis uit en ging naar huis. Ik pakte mijn spullen in ik wilde niet langer blijven hier. Ik loop met koffers naar beneden en ik zie dat de ontbijt daar nog staat. Uit woede gooi ik alles
Op grond en huil. Opeens hoor ik de deur open gaan. Het is koray. Hij ziet me en rent naar me toe. " wat gebeurd er"!? Ik kijk hem aan geef een platte hand op zijn wang. Ik pak mijn koffers en verlaat de deur. Hij komt achter me
Aan. WAT IS ER? WAAR GA JE HEEN schreeuwt hij. Hij trekt aan mijn arm. Ik schreeuw LAAT ME LOS KLOOTZAK VIEZE HOER. Hij liet me los.

Koray: haar zo zien breekt mij in stukken. Volgensmij weet ze het. Ze flipt op me " ga niet onschuldig doen zogenaamd is ze dood" " je gaat vreemd" " alle jongens zijn dezelfde" enzv.
Ik word boos en til haar op naar huis. Ik
Pak haar koffers en daarna sluit ik de deur. Je gaat nergens heen voordat je alles hebt geluisterd. " ik hoef niks te luisteren ik heb alles gezien" LUISTER MIJ DAN!!! nee !!! Ik trok dr tegen me aan en ze duwde me en ik liet dr los. Ze viel op grond met haar handen in stuk glas..

UitgehuwelijktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu