Geloof me

2.1K 95 6
                                    

Dag voorbij en Leyla doet afstandelijk. Ze vertrouwt me niet. Ik zal haar never nooit wat aan doen. Ze is mijn vrouw en ik zal haar behandelen als een koningin.
Ik zie dat ze nog slaapt en besluit ik haar te verassen. Ik ga naar keuken en pak een dienblad. Op een grote bord snijd ik wat groente en doe olijven bij. Daarna maak ik omlet en leg die erbij. Precies voor twee personen alles klaar gelegt. Ik maak nog thee en als alles klaar is ga ik naar boven en leg het op haar nacht kastje. Ik geef haar een kusje ik zie dat ze haar ogen probeerd open te maken. Ik sta op en doe gordijnen open. ze kijkt verbaasd naar het dienblad. Ik op rand van bed zitten en kijk haar aan met een glimlach. Voor mij? Zegt ze. Voor ons zeg ik. Ze gaat rechtop zitten en zegt lief van je echt bedankt. Ik ga naast haar en we ontbijten samen. Heb je ook wat voor melda gemaakt? Nee ze slaapt nog. Dat doe ik wel wanneer ze wakker word. Na dat we vol zitten ga ik met het dienblad naar keuken en doe het bord in vaatwasser enzv.
Leyla komt en gaat op een stoel zitten. Leyla? Ja zegt ze. Ben je nog boos? Boos op wat? Gedoe in bedrijf. Ah ben alleen je hondje knikt ze en kijkt weg. Leyla het is niet zo begrijp mij. Mijn vader doet dit en als je niet gelooft hier pak mijn telefoon en bel hem. Ik gooide mijn telefoon zachtjes nr leyla toe. ze ving hem op en belde ook nog eens echt mijn vader. Ze vertrouwt me echt niet. " hallo baba alles goed" " ja ook goed" " ik wilde alleen weten of het goed ging met u en moeder" " ja met koray ook goed" blabla. Leyla ging ophangen. Waarom begon je erniet over zei ik. Ze keek me aan en zei. Je was bang he? Waarvoor zeg ik. Ze doet beetje irritant en kga naar dr toe en kijk haar aan met mijn serieuze blik. Leyla kijkt boos mij aan en ik zeg; leyla ik heb nog nooit gelogen naar je. Leyla lacht en zegt. Dat zeggen wel meerdere jongens. Ik word boos en blijf haar aan kijken. Ze lacht en kust mij op mn lippen.

UitgehuwelijktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu