Liefde

2.2K 83 4
                                    

Leyla: het is avond en we zitten met ze allen op de bank. Melda zit op korays schoot helemaal te hangen en ik kijk naar mijn serie. Melda gaapt helemaal en ik vraag of ze wil slapen. Ze knikt. Koray zegt ik laat haar wel slapen en ze gaan samen naar boven. Sinds melda er is is er veel veranderd. Ik voel me gelukkig dat ik voor een kind kan zorgen. Zoveel kinderen die worden mishandeld en zoveel dingen mee
Maken op jonge leeftijden. Als koray terug is praat ik erover dat ik wat goeds wil doen. Ik wil geld offeren aan arme landen en kinderhuizen. Koray is met me eens en heeft er €3000 voor over. Koray komt dichterbij en we kijken tv. Hij legt zijn hand op mijn been. Ik krijg kriebels in mijn buik en kijk hem aan. Koray komt met zijn hoofd dichterbij en verluisterd in me
Oor :" vandaag heb ik alleen maar aan jou gedacht". Ik merk dat ik rood word. Ik kus hem op zijn lippen. Het ging automatisch maar het voelde zo goed. Koray trekt mij op zijn schoot en we zoenen intiem. Zijn handen over mijn rug zorgen alleen maar voor meer kriebels in mijn buik. Na 5minuten te zoenen trekt koray zijn shirt uit. Ik kijk naar zijn gespierde lichaam. Zijn handen gaan over mijn tshirt en trekt hij uit. Hij geeft mij nek kusjes en doet mijn bh ook uit. Vol met spanning kijk ik naar hem. Hij laat me liggen op bank em geeft me buik kusjes en trekt mijn broek ook uit. Hij gaat op mij en we zoenen. Zijn handen over mijn lichaam. Ik doe zijn broek uit. Na veel gekus en aanraking gaat het echt gebeuren. Ik zal voorzichtig beginnen lacht hij. Na een uur met elkaar bezig te zijn ben ik uitgeput en hij ook. Ik ga douchen zeg ik snel en raap mijn kleren op en ga naar badkamer.

Koray: ik heb een fijne avond gehad met haar. Ik denk dat ik voor haar liefde voel. Haar lippen haar lichaam haar innerlijk. Te mooi voor woorden. Ik raap mijn spullen op en ga naar slaapkamer. Ik zie dat ze nog doucht. Ik sluit mijn ogen dicht.

Leyla: ik kom van badkamer en ik zie dat Koray in slaap is gevallen. Ik kleed me om en ga erbij liggen. Zijn armen gaan al meteen over me heen.

UitgehuwelijktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu