I. Projekt

49 6 0
                                    

~Jung-shin~

Tak... Kde začnem... Začiatok školského roka??? Hovno... Už sme v polovice... Jej... Som strašne bláznivé dievča... Nechcite ma poznať. Myslím to vážne. Teraz je... Dejepis.. Wau. Mele zase niečo, téma: Kórea po 2. Svetovej vojne. *OMG, my len ešte začneme preberať len prvú vojnu lol XD* Akože dejepis je celkom fajn. Ale vojna? To mi radšej kúpte lístky na Justina Biebera... Uf teda pardon. To radšej naozaj budem počúvať XD Potom už začal:

Profesor:,,Tak keďže nabudúci týždeň máte výlet, nebudeme mať hodinu (no viete, nečakané pan profesor, nečakané ako to že dneska na obed bude džem s maslom na palacinke) A nabudúce keď bude tá hodina budeme mať poslednú hodinu o Kórei po 2 svetovej vojne, takže budete mať projekt (všetci začali nieeee, a ja ako malé detsko sa teším, rada robím projekty) O tejto téme, prinesiete to o 2 týždne na A3 a A4... Budete to robíš vo dvojiciach. Keďže za 5 minút zvoní, rýchlo si zapíšem dvojice v laviciach...(každý začali sa rozprávať a nahlas si vyberať že kto bude s kým) Haló!! Ešte raz hovorím!! (už stíchli) Tak žiaci! Budete robiť vo dvojiciach projekt z dejepisu Kórei po druhej svetovej.. Dvojica bude ten vedľa koho sedíte." (Kurva! S touto to nebude robiť... Boha... Kto je sám? Áno! Musím počkať kým sa otočí profesor.. Keď sa otočil už som sedela vedľa chalana).
Chalan:,,Kto si a čo tu robíš?!"
Ja:,,Ticho!" (zavrela som mu ústa rukou).
Profesor:,,Zapíšem si vaše mená do poradia, o 2 týždne chcem mať tie poejekty na stole."
Ja:,,Mám otravnú spolužiačku, vedľa ktorej sedím, ledva že to vydržím so slúchadkami, takže som sem sadla aby som nemusela s ňou robiť. Keď už budeme robiť spolu.. Som Jung-a Hae. Ty si...?"
Chalan:,,No čo už.. Som Jung Hoseok-"
Profesor:,,Ticho!!! Takže, ďalej-"
Ja:,,Jung-shin Hae a-"
Chalan:,,Jung Hoseok."

Zapísal, každý sa pozrel že odkedy sedím so smutným chalanom. Keď skončila hodina som ho rýchlo ťahala von.

Ja:,,Tak ešte raz som Jung-shin Hae... Ty?"
Chalan:,,Na čo ešte raz zoznamovanie??"
Ja:,,Tak Jung Hoseok, teší ma."

Chytila som mu ruku na zoznámenie. Ignoroval.. Strašne depresívny človek.

Ďakujem za každý vote, čítanie či koment
YT: #Bts Queen
Fb: We Love K-POP cz/sk
Twitter: _BtsQueen_

Sad Boy Happy Girl Where stories live. Discover now