1-Coincidence

33.6K 1.2K 966
                                    

Taehyung her zamanki soğuk akşamlardan biri olduğunu bildiğinden montunu giymemezlik yapmadı ve telefonunu cebine sıkıştırırken parmak uçlarında yürüyerek çıktığı odasının kapısını ekstra sessizlikle örttü. Oda arkadaşının uyanmasını istemiyordu.

Uykusuzluktan sızlayan gözlerini taktığı söylenemezdi.

Nihayet odadan çıkıp özgürlüğüne kavuştuğunda elinde duran ayakkabılarını yere koydu ve giydikten sonra adımlarına devam etti.

Bugün büyük bir parti vardı ve katılamazsa içi içini yerdi.

Aslında Yoongi partiden ve mükemmel olacağından bahsetmese bu kadar heyecanlanmaz ve gitmek için ayak diretmezdi.

Kendinden büyük son sınıf öğrencisi ve aynı zamanda oda arkadaşı olan Hoseok partilerden ve bu tür etkinliklerden hoşlanmazdı. Bu yüzden ona söylemeye bile gerek duymamıştı. Üstelik gecenin bu saatinde Taehyung'un herhangi bir partiye gitmesine izin vermeyeceğini biliyordu. Haber vermemesinin asıl sebebi buydu.
Hoseok'un sinirlenince atan şartellerinden doğal olarak korkuyordu.

Yatakhane bölümünden çıkmak için Yoongi sayesinde cebinde bulunan kartı çıkardı. O çocuk bir hacker gibiydi ve elinden her şey gelirdi. Hoseok'tan sonra en sevdiği arkadaşıydı. Elinde bulunan kartı nasıl ele geçirdiğini bilmiyordu fakat bu işine yarayacağı için pek de sorgulamıyordu. Kapılar geceleri kilitlenirdi ve yanlızca o günkü nöbetçi öğretmende anahtar yerine kullanılan kart bulunurdu.

Kartı kapının yanında duran cihaza yaklaştırmadan önce etrafına baktı ve hareketliliği kontrol etmeden önce siyah hırkasının kapşonunu kafasına geçirdi. 

Kimsenin olmadığını test ettiğinde ise kartı cihaza okuttu ve çıkan ufak ses eşliğinde tekrardan arkasını kontrol etti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kimsenin olmadığını test ettiğinde ise kartı cihaza okuttu ve çıkan ufak ses eşliğinde tekrardan arkasını kontrol etti. Birilerine yakalanmadan yatakhaneden kurtulmayı umuyordu.
Eğer nöbetçi öğretmene yakalanırsa ertesi gün tekrardan müdürün odasına yollanmak istemiyordu. O kel kafalı müdürden nefret etmesine rağmen hergün aynı odada buluşuyor olmaları da ayrı bir ironiydi. Kendisi yeni yeni yöntemlerle Taehyung'un gelmesini bekliyor gibi hazırlıklıydı.

Kilidi açılan kapıya sırıttı. Ardından yatakhaneden çıktı ve arkasından kapıyı kapattı. Kilit otomatik olarak tekrardan yerine oturmuştu. Kartı mutlulukla cebine koyarken telefonuna mesaj sesi mutluluğunu gölgede bırakmıştı.
Hızla telefonu cebinden çıkardı. Çıkan sesten dolayı ürkmüştü. Birilerinin uyanma ihtimali onu korkutan en büyük etkendi. Yatakhaneden çıkmış olsa da hala binaya yakındı.

Telefonu hızla cebinden çıkardı ve geç de olsa titreşime aldı.
Yoongi'ye küfür etmeyi de ihmal etmedi.

Gönderen: Şapşik Yosun

Hala çıkmadın mı sen?  Çıkışta bekliyorum çabuk ol!

Mesaja gözlerini devirdi ve cevap vermeye gerek duymadı. Temkinli adımlarla yürüdü ve okulun çıkış kapısına vardı. Yoongi kapıya yaslanmış kendisini bekliyordu.

Still Alive | KookVHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin