part 35.Slatko vrijeme

2.4K 114 58
                                    

Ok...napravili smo to...tek sam se sad sjetila onog dogovora s tatom. Ali ok...on ionako neće saznat,zar ne?!

Nazvala sam Doru s kojom se nisam čula već par dana i rekla je da se vraća ovdje.
Sad mi se sve primotalo u glavi...sve je započelo kad se ona odselila,Austinov boravak ovamo i sve...

Ona će spavat u nas u stanu,valjda će sve bit u redu. Vraćala sam se iz trgovine...a Austin je na nogometu. Kupila sam dosta slatkiša i sastojaka za kolače,jer mi se ipak kasnije vraća najbolja prijateljica. Na internetu ću pogledati recepte,jer ja nemam pojma raditi u kuhinji...

Otključala sam mobitel i okrenila Cindyin broj. Javila mi se i odlučila sam je pozvati...nju i Dina da dođu,jer ćemo imati malu zabavu za Doru. Cindy je rekla da će doći obo dvoje,ali da će ona doći prije da mi pomogne s kolačima. Sva pomoć mi je potrebna...

Ušla sam u stan i stavila sve kese na stol kad sam začula kucanje na vratima.
Ah,to mora biti Cindy.
Krenila sam prema vratima,okrenila ručku i...vilica mi je ispala,a oči sam širom otvorila.
To je b-bio Ben. Š-šta on ovdje radi?!!

"Š-šta ti radiš ovdje",upitala sam ga još šokirana njegovim dolaskom. Da vam pojasnim: Ben je bio Dorin bivši dečko. Bili su skupa 5 mjeseci. Zadnja dva mjeseca se čudno ponašao i ona je odlučila provjerit šta se događa sa njim. Pratila ga je.....znam,zvuči kao stalker,ali je morala vidit šta nije u redu s njim. Kad se okrenila i vidila ga s jednom curom koja ga ljubi ostala je zaleđena. Par dana nije izlazila iz kuće i s ikim se družila. Osjećala je izdaju od njega.....zvala sam je i nije mi odgovarala....nisam znala šta se događa s njom. Odlučila se suočit s njime pa je popričala sa njim i prekinula. On joj je bio prvi dečko i stalno je plakala nakon prekida. Ali zašto...zašto se on sad morao vratit? Baš kad se ona vraća...nju je najviše povrijedio.

"Šta hoćeš",pogledala sam ga ozbiljno,a on je šutio i gledao u pod.

"Ako nemaš šta za reći,ajde ća",išla sam zatvorit vrata kad ih je on blokirao.

"Molim te....možemo li popričati...o Dori?",upitao me odmaknuvši se od vrata. Šta sad hoće on razgovarati o njoj...

"Dajem ti 5 minuta,ni sekundu više",povisila sam ton.

"Bella...prošlo je već 4 mjeseca. Ja sam oduvijek volio Doru...nju.
Neznam kako sam joj to mogao učinit.
Ali...otkako sam otišao od Dore,nemogu prestati misliti o njoj. Stalno mi se mota po glavi njen smješak,njeni obrazi,njena mirišljava kosa kojoj još znam miris...njene predivne oči i njena puna usta. Htjeo bi je natrag",ozbiljno je rekao pa me pogledao. Šta da napravim,šta da napravim u ovoj situaciji?!

"Ti? Ti bi je htio natrag?!! Pa jesi ti poludio?!! Prevario si je i ti misliš da će ti se ona vratit?! Ja mislim da se grdno varaš",pričala sam glasnije kad se na vratima pojavio Austin. Gledao nas je u čudu te prišao bliže,a zatim započeo.

"Šta se događa? Tko si ti?",pogledao je Bena s podignutom obrvom.

"Ovo je Dorin bivši dečko BEN,objasnit ću ti sve kasnije",rekla sam mu,a on je potvrdio glavom. Sjeo je na kauč dok je Ben stajao na nogama.

"Neznam,Ben...čini mi se da je ona nastavila dalje. Danas se vraća i ne bi joj htjela uništit raspoloženje.
Stvarno...neznam",ostala sam bez riječi,jer neznam šta da napravim. Zapravo znam!! Ne može on samo tako doći i reći da je želi natrag....neće moći!!!

"Žao mi (ni)je Ben,ali nećeš je moći vidjeti više. Dora je nastavila sa svojim životom i čini mi se sretna i bez tebe...zato te molim da odeš i da je ne diraš",izašao je kroz vrata,a ja sam ih zatvorila.

"Jesam li bila bezobrazna,jesam li bila pre gruba",paničarila sam i vrtila se u krug. Na svome struku sam osjetila čvrstu,veliku ruku...očito Austinovu.

"Dobro si napravila...",izustio je i poljubio me u vrat.

"Austine nije vrijeme sad za to",rekla sam te čula kucanje na vratima.

"Dolazim",makla sam se od Austina,došla do vrata i otvorila ih.

"Hej",Cindy se pojavila.

"Hej,uđi",rekla sam joj.

"Onda...bacamo li se na kolače",upitala sam je.

"Odmah",odgovorila je.

Stavile smo pregače,svezale kosu u lagani rep i zasukale rukave. Austin se otišao okupati od treninga,a mi smo započele. Raspalile smo muziku,čokolade i brašna je svugdi bilo.
Po našem licu i po podu...Austin je izašao iz kupaonice...odjeven. Prišao je kuhinji,uzeo rastopljene čokolade i meni stavio na nos i još malo po obrazima. Poludila sam....uzela sam cijelu vreću brašna i prosula po njemu. Cindy je imala širom otvorene oči,a Austin je bio zbunjen dok sam ja crkavala od smijeha. Pogledao me,a zatim digao preko ramena i okrenio se prema Cindy koja nije bila sigurna šta se događa.

"Ostavljam tebi taj kolač,uzimam nju....dovest ću je brzo",rekao je i odnio me u sobu. Zatvorio je vrata te me prislonio uza zid.

"Taman sam se okupa,a ti si prosula brašno po meni",zločesto se nasmijao.

"A ti si stavio čokoladu po meni",pokušavala sam se izvući iz njegovih ruku,ali mi nije išlo.

"Šta misliš zašto sam ti je stavio",u desnom kutu usna mu se pojavio mali smješak,a u sljedećem trenutku njegov jezik se našao na mom nosu. Spustio je jezik do mog desnog obraza i polizao ga. Uhvatio me jednom rukom za struk i polako počeo zavlačit ruku ispod majice.
Pokušala sam ga odmaknit,ali je onda zadao konačni udarac. Poljubio me tako nježno,usta su mi se rastopila i na njima je ostao trag brašna. Prešao mi je na lijevi obraz pa i njega polizao jezikom.
Počeo me strastvenije dirat po leđima,zatim je došao do grudnjaka,ali sam ga zaustavila.

"Moramo kolače dovršit",rekla sam tiho.

"To će Cindy napravit",rekao je,a ja sam došla do kvake vrata i krenila ih otvorit kad me on blokirao rukama i zaključao vrata.

Digao me za struk i privukao k sebi. Poljubio me,a ja sam ga obgrlila nogama dok me nosio.
Sjeo je skupa sa mnom na krevet,a poljubac je još trajao. Obgrlio me rukama dok su moje ruke prolazile kroz njegovu kosu koja je bila puna brašna i prsa koja su bila mišićava i snažna.
Pomicao je glavu s jedne na drugu stranu i činio poljubac potpunim. Pokušao je stavit jezik unutra pa sam mu dozvolila. Ruke su mu klizile niz moje noge te me polegao na krevet. Skinuo je svoju majicu i nastavio kada se začulo kucanje po vratima od sobe.

"Halooo,vrijeme je da Dora uskoro dođe",čuo se Dino. Valjda je ušao tijekom ovog vremena.

"Cindy je dovršila kolač",rekao je.

"Dobro...sad ćemo doć brzo",Austin je viknuo. Okrenio se prema meni i izdahnio,a zatim spustio glavu u znak tuge.

"Ajde,ajde...idem se okupati prije nego šta ona dođe",digla sam se s kreveta,a Austin je još sidio i očekivao valjda još nešto.

"Možemo zajedno u kadu...posula si me brašnom",nasmijao se vraški.

"Ne...ne možemo. Pričekaj da ja završim pa ćeš onda ti unutra",rekla sam i ušla u kupaonicu. Otuširala sam se te izašla iz kade. Obrisala sam se,stavila sam kosu u visoki rep i obukla.

Nakon mene je ušao Austin....ponovno.

"Šta ste vi radili u sobi,hmmm",Dino se počeo zezat.

"Pusti ih",Cindy mu je rekla i udarila ga po ramenu na što se on nasmješio.

☆☆☆
Svi smo bili spremni za njen dolazak. Slatkiši i kolači su na stolu,a ona je na putu do nas. Čekamo je...

-----------------------------------------
Phew...čini mi se da mi je ovo dosad najduži nastavak.

Dora nam se vrača,vidit ćemo kako će radnja ići...eto saznali ste ponešto i o Dori.

Ostavite vote ili kom.
Zahvaljujem svima na podršci😘....pa do sljedećeg puta🤗!!

LY GUYS💖💘💝💞😙!!!!

Girl and her roommate Where stories live. Discover now