Τα έδωσα όλα

540 101 3
                                    


Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Ο Αντιέρωτας έχει φύγει από το διαμέρισμα μου για να βρει τρόπο ώστε να σκοτώσουμε την Αφροδίτη. Ναι, μας έβαλε σε ένα σχέδιο χωρίς να γνωρίζει καν πως σκοτώνεις μια θεότητα!

Μας άφησες μόνος με τον Έρως και υπάρχει μια τεράστια αμήχανη σιωπή ανάμεσα μας. 

Εκείνος παίζει σιωπηλά με τις γάτες σε μια γωνία και εγώ κοιτάω απλώς την μεγάλη οθόνη χωρίς να έχω ιδέα τι παίζει. Μέχρι και στο αθόρυβο είναι. Απλώς καθηλώνομαι στις εικόνες και το μυαλό μου έχει σταματήσει. Δεν μπορώ να σκέφτομαι άλλο γιατί όσο αφήνω τις σκέψεις να ξεπηδάν αυτόνομες στον νου μου καταλήγω να θέλω να πάω στο μπάνιο και να με πνίξω για να τελειώσουν όλα μια και καλή.

"Λόλα;" 

Χρειάζεται να κοιτάξω επίμονα τον Έρως για λίγο μέχρι να σιγουρευτώ ότι όντως μίλησε.

"Είπες τίποτα;" τον ρωτάω.

"Ναι, είπα : Λόλα;" μου λέει και κάνει μια περίεργη γκριμάτσα όταν λέει το όνομα μου που μου δημιουργεί αυτόματο γέλιο.

Σηκώνομαι από τον καναπέ και πηγαίνω προς το μέρος του.

Ακουμπάω στον τοίχο με την πλάτη μου και κάθομαι στα κρύα πλακάκια. Μια από τις γάτες μας περνάει ανάμεσα από τα πόδια μου και ζητάει την προσοχή μου. Της χαμογελάω γλυκά και ακουμπάω τρυφερά την κοιλιά της. Την ζηλεύω. Όλη μέρα κοιμάται, τρώει και παίζει.

"Μακάρι να ήμουν γάτα!"δηλώνω με έναν αναστεναγμό.

"Αν ήσουν γάτα δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό."με αρπάζει στα χέρια του και κολλάει τα χείλι του επάνω στα δικά μου.

Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που φιληθήκαμε. Είχα ξεχάσει πόσο ανάγκη είχα να τον φιλάω και την υπέροχη γεύση του που θύμιζε ζαχαρωτά.

Τον φιλάω παθιασμένα σαν να είναι το ναρκωτικό μου. Τα χέρια μου τρέμουν επάνω του και με το ζόρι παίρνω ανάσα. Ανεβαίνω επάνω του και απλώνει τις παλάμες του σε όλο μου το σώμα. Βγάζω μικρούς αναστεναγμούς όταν παίζει με την γλώσσα του στον λαιμό μου και πάνω που νομίζω ότι όλα πάνε να εξελιχθούν σε κάτι διαφορετικό τραβιέται.

Όταν νευρίασα τον Έρωτα {TYS_17 Winner}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα