Οι πρώτες αγάπες...

922 134 11
                                    

Κοιτάω τον Έρως που μόλις έχει ξυπνήσει και χωρίς καν να έχει ανοίξει ακόμα τα μάτια του μουρμουράει το όνομα μου ψάχνοντας με στα σεντόνια δίπλα του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Κοιτάω τον Έρως που μόλις έχει ξυπνήσει και χωρίς καν να έχει ανοίξει ακόμα τα μάτια του μουρμουράει το όνομα μου ψάχνοντας με στα σεντόνια δίπλα του.

Ναι, δεν έχω μετανιώσει καθόλου που πήρα την απόφαση να δώσω στα συναισθήματα μου για εκείνον μια ευκαιρία. Ίσως να είναι η μοναδική φορά όπου επέλεξα σωστά ακόμα και αν έπρεπε να πληγώσω κάποιον στην διαδικασία.

Κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού και τυλίγω τα χέρια μου γύρο από τα πόδια μου περιμένοντας τον να δει επιτέλους την έκπληξη που του έχω ετοιμάσει.

Ανοίγει τα βλέφαρα του αργά και μου χαμογελάει. Προτού πάει να με καλημερίσει όμως η έκπληξη μου γουργουρίζει επάνω στο κεφάλι του. Ανασηκώνει τα φρύδια του με περιέργεια και προσπαθεί να δει τι έχει κουρνιάσει στα μαλλιά του.

"Τι είναι τούτο; Γάτα;" με ρωτάει με την πρωινή του χροιά που λατρεύω.

"Ναι!"του απαντάω με ενθουσιασμό και χτυπάω παλαμάκια σαν μικρό παιδί

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

"Ναι!"του απαντάω με ενθουσιασμό και χτυπάω παλαμάκια σαν μικρό παιδί.

"Που την βρήκες την γάτα, βρε μάτια μου;" ρωτάει και λιώνω. Μόλις χθες του ξέφυγε αυτό το "μάτια μου" και δεν χορταίνω τα γλυκόλογα του. Από εκεί που ήμουν ψυχρή με τους ανθρώπους τώρα έχω γίνει τόσο χαδιάρα που μέχρι και εμένα εκπλήσσω. Τι σου κάνει ο έρωτας... Είναι σαν ένας καινούριος μου εαυτός να βγήκε στην επιφάνεια, δεν τον αναγνωρίζω μεν αλλά τον ευχαριστιέμαι.

Όταν νευρίασα τον Έρωτα {TYS_17 Winner}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα