Αντέρωτας

637 121 17
                                    

Περπατάω επάνω στο πεζοδρόμιο και κλαίω σαν τρελή

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Περπατάω επάνω στο πεζοδρόμιο και κλαίω σαν τρελή. Έχω φύγει ήδη αρκετά μακρυά από το μαγαζί και δεν έχω σκοπό να γυρίσω. Νιώθω τόσο προδομένη και χαζή. Πως μπορούσα να πιστέψω ότι ένας θεός θα με είχε ερωτευτεί; Μακάρι να εξαφανιζόμουν αυτή την στιγμή. Χρειάζομαι μια καινούρια αρχή. Ο Έρως συνεχώς έριχνε άσκοπους έρωτες στα πόδια μου, με πόνεσε περισσότερο από ότι έκαναν οι ίδιοι. Γιατί να μου το κάνει αυτό; 

Ο έρωτας είναι αχρείαστος! Στο καλό όλες οι επικές ιστορίες αγάπης! Είναι όλες ένα ψέμα, μια παραίσθηση. Ο έρωτες είναι σαν το τζόκερ, ΑΝ σου τύχει καλός αν όχι παίζεις ξανά και ξανά. Δεν είναι γραφτό όμως να πετύχουμε όλοι την καλή. Εγώ ας πούμε βαρέθηκα να παίζω αυτό το παιχνίδι και να καταλήγω στο κενό.

"Λόλα;" ακούω μια φωνή πίσω από τον ώμο μου.

Ένας άνδρας με σκούρα ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια που θυμίζει λίγο τον Έρως βρίσκεται από πίσω μου.

"Σας ξέρω;" ρωτάω με αμφιβολία και κάνω ένα βήμα πίσω. Αυτό μου έλειπε, να με κυνηγάει ένας τρελός τώρα.

"Είμαι ο Αντέρωτας, ο αδερφός του Έρως." μου απαντάει. Ο Έρως έχει αδερφό; Ας σημειωθεί στο σημειωματάριο "Όλα όσα δεν μου έχει πει ο Έρως". Κατανοεί από το βλέμμα μου πως δεν είχα ιδέα για εκείνον και συνεχίζει : "Δεν σου έχει πει για εμένα,έτσι; Λογικό το βρίσκω. Ντρέπεται για εμένα. Βλέπεις, εγώ δεν είμαι σαν τον Έρως. Δεν κάνω καρδιές να φτερουγίζουν. Εγώ είμαι αυτός που φροντίζει τους καταδικασμένους έρωτες. Αυτός που ένωσε τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Μπορείς να φανταστείς γιατί δεν έχω τόσους θαυμαστές. Κάποτε νόμιζα ότι αυτό έφταιγε που δεν με ήθελε ούτε ο ίδιος μου ο αδερφός. Τώρα όμως το βλέπω ξεκάθαρα. Εσύ είσαι ο λόγος. Μια κοπέλα που είναι προορισμένο να ζει μόνο καταδικασμένους έρωτες. Ήσουν αρμοδιότητα μου και σε πήρε μακριά μου. Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο απλά. Δεν μπορείς να μου ξεφύγεις, μικρή μου καταδίκη."

Όταν νευρίασα τον Έρωτα {TYS_17 Winner}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα