•Three•

64 14 1
                                    

Hannah se mi hned od začátku zdá taková umělá, falešná holka, která leze do zadku. Jsem tu jen pět minut a celých pět minut se tu sápe po Adrienovi. Asi jeho holka. Bodl mě pocit zklamání? Proč? To není možné. Já a kluci? Pche. Já se o kluky nezajímán, nejspíš se mi to jen zdá, jsem ještě zmatená po té noční můře. Natáhl ke mě ruku vyšší zrzek se zelenýma očima a pihama po celém obličeji. ,,Jmenuju se Jacob a tohle je Megan moje sestra.'' Ukázal na kudrnatou zrzku s milým obličejem. Usmála jsem se na ně a podala si s nimi ruce. ,,Já jsem Beth, Hannina sestra.'' zvolala na mě s nataženou rukou dívka s červenými vlasy. Rysy obličeje měla podobné jako Hannah, to se muselo uznat. Ale v něčem byly jiné, Beth vypadá přirozeně a mile, narozdíl od své sestry.

Seznámila jsem se i s ostatními a potom jsem se konečně více začala věnovat jejich "pevnosti". Jednoduchý domek ze dřeva, akorát pro patnáct lidí, starší sedačky, velký stůl u "okna" na kterém visel závěs. Na stěnách z prken různé plakáty. Vypadá to tak trochu jako víkendová chata. Mají to tu moc hezky udělané. Ještě chvíli jsem se rozhlížela a Sean prohlásil, že se jde na koupaliště. Všichni jsme se zvedli a vykráčeli jeden po druhém z dřevěného domku.

Na koupališti jsme zamířili k volejbalovému hřišti. ,,Tak co? Zahrajem si?" Vykřikla Chloe, brunetka s vlasy po pás. Všichni nadšeně souhlasili, jen já si nebyla jistá. Nakonec jsem si řekla, že nebudu bačkora a ukážu novým přátelům, co umím. Chvíli jsme se dohadovali jestli budou týmy holky kluci, nebo to zamícháme. Nakonec jsme losovali. Byli jsme já, Mira, Beth, Ryan, Sean a Jacob proti Hannah, Megan, Chloe, Adrienovi, Andrewovi a Joshovi.

První jsme měli míč my a podával Sean. Míč letěl přímo na Chloe, která ho pohotově chytila. Přihrála Adrienovi a ten rovnou smečoval a dal bod. Podávala Megan, Mira rychle chytila podání a přihrála mi. Hodila jsem to přímo na Hannah, jenže jí to proklouzlo mezi prsty. Mohli jsme točit a podávala Beth. Chytil to Andrew a nahrál Hannah, ta jej ostře hodila po mě.

Rába byla tak prudká, že jsem ho nestačila chytit a trefilo mě to přímo do obličeje. Okamžitě se stopla hra a všichni se seběhli ke mě. Já na malý moment zahlédla úsměv na Hannině tváři, která za mnou po chvíli rychle přiběhla, procpala se ostatními a začala se s hranou lítostí zajímat. ,,Bože Char! Omlouvám se. Není ti nic? Je mi to líto, nechtěla jsem." Zakývala jsem hlavou, zvedla jsem palec nahoru, že jsem v pořádku a držela jsem si nos. Mira mi pomohla vstát a mezitím Josh přinesl nanuka. ,,Na, dej si to na ten nos, alespoň to budeš chladit. Podívala jsem se na něj s pobaveným výrazem.

,,Opravdu tu mám chodit s nanukem na nose?" Zasmála jsem se a všichni ostatní také. Josh de zatvářil nevinně. ,,Můžeš si ho potom sníst." Propukla jsem ve smích a rovnou nanuk rozbalila. Přeci nebudu na koupališti chodit se zmrzlinou na nose, tolik mě ten nos už nebolí, bylo to hlavně z toho prvotního šoku.

Všichni jsme si sedli ke skokánku u kterého jsem je včera poprvé viděla. Kluci si sundali trička a jeden po druhém naskákali do vody. Zašeptala jsem miře, jestli se mnou půjde do převlíkacích kabinek, protože jsem měla plavky v tašce. Kývla a zvedla se. ,,Kam jdete?" Zvolala Beth. ,,Do kabinek, převléct se. ,,Tak to jdu s vámi, nemám na sobě plavky.

Došly jsme převlečené zpátky k ostatním. Megan a Chloe leželi na břiše a smály se klukům, zatímco Hannah ležela na zádech, opalovala se a okolní svět ji vůbec nezajímal. Hned když jsme přišly, vylezli z vody kluci. ,,Kdo půjde s námi do vody?" Hned po Seanovo vyzvání jsem se zvedla a zamířila k nim.

Všechny holky až na Hannah mě následovaly. Hannah ležela a jejich otázku ignorovala. ,,Přiběhl k ní Andrew a vymáchal jí nohavici svých kraťas na nohu. ,,Ty vypatlaný hovado bez mozku!" Rozkřičela se. S holkami jsme se rozesmály. ,,Ještě jednou a nepřej si mě!" Bethina sestra přímo zuřila. Adrien se na ní nevinně usmál, pokrčil rameny a vrátil se k nám. ,,Lady musím se opálit, voda je fuj se s námi nehodlá koupat." Prohlásil když byl těsně u nás a my všichni se z plných plic rozesmály.

Adrien stál u kraje, tak mě napadlo se k němu nenápadně přiblížit a strčit ho do vody, dokud nedával pozor. Přisunula jsem se blíž k němu a strčila do něj. Adrien však stihl zareagovat, chytl mě kolem pasu a tak jsem spadla do vody s ním. Vynořili jsme se a já jsem na něj cákla. ,,To si odskáčeš!" Vykřikla jsem se smíchem a on se mi vysmál. Vážně se mi posmívá? Má to mít. Doplavala jsem k němu a potopila jsem mu hlavu. On mě však pod vodou vzal za boky a začal mě lechtat. Se smíchem jsem jeho hlavu pustila a podívala jsem se nahoru. Na břehu nás všichni pobaveně pozorovali. Mira měla na tváři spokojený úsměv. Ale potom jsem si všimla něčeho, co bych raději neviděla. Hannin rozzuřený výraz. Stála nad námi a s nenávistí v očích mě pozorovala. ,,Ops." Vyšlo ze mě a Adrien po mě hodil nechápavý pohled. Nenápadně jsem ukázala nahoru a on se tam následně podíval. Usmál se na ni se slovy: ,,Jdeš do vody?" Ona zrudla ještě víc, než byla do té doby. Nafoukla se a nadechovala se ke slovu, jenže Beth k ní přiběhla a schodila ji do vody.

Hannah zapadla do vody jako kámen, ještě před dopadem si stihla zacpat nos. Vynořila se a odendala si vlasy z očí. ,,Kdo to byl?" Začala příšerně ječet na celé koupaliště. ,,To je horší než siréna." Pošeptala jsem Adrienovi a on dostal záchvat smíchu, že se zakuckal a začal se topit. Hned jsem se snažila ho vytáhnout z vody, jenže najednou se kolem mě obmotaly jeho silné paže a potopily mě. Adrien to jen hrál, aby mi mohl oplatit to, co jsem udělala já. Vynořila jsem se a začala jsem se smát. Cákla jsem na něj vodu a snažila se odplavat co nejdále od něj. On mě však chytil za kotník a přitáhl si mě k sobě.

Zadívala jsem se mu do očí a náhle jako by se svět zastavil. Nevnímala jsem nic, než jeho oči.

•Promises•Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon