Chapter 4.

921 38 0
                                    

"I? Sto kažeš? Ne brini se,ja castim."rekao je Louis sa smiješkom. Samo sam ga šutke promatrala jer nisam znala sto reci.

Ma sto ja to radim?! Godinama uvjeravam se da se nije dobro petljati sa strancima,a sad kad je naišao Louis radim sve suprotno. Uzela sam svoju gitaru koju sam bila ponovno ispustila i brzo sam pohitala kroz izlaz. Cula sam kako me Louis doziva ali sam to zanemarila.

Noge su me odvele do plaze koja je trenutno bila pusta. Uvijek kada sam uznemirena dodjem do ovog mjesta. Zvuk mora me smiruje,a miris soli mi razbistri glavu. Sjela sam na klupicu i zamišljeno sam promatrala valove koji postaju sve veći i veći s novim dolaskom vjetra. More još uvijek nije izgubilo svoju ljepotu iako je zima. 

U ovom trenutku samo sam željela biti sama i uživati u moru i valovima. Začula sam nestašan smijeh malog dječaka koji je sa roditeljima šetao po plaži. Promatrala sam ih razmišljajući kakav bi bio moj život danas da nisam siroče..Odjednom me nešto stislo u srcu i oči su mi zasuzile pri pogledu na malu sretnu obitelj ispred mene. Zamišljala sam sebe umjesto tog malog dječaka...

Morala sam se maknuti odavde jer ovo je imalo loš utjecaj na mene. Jurila sam gradom koliko god brzo da sam mogla,samo da što prije dođem do kolibice. U prolazu sam se sudarala sa ljudima, skoro sam i pala nekoliko puta. Ljudi su sigurno pomislili da sam neka luđakinja koja juri gradom ne mareći za promet. Tako sam se i osjećala trenutno.

Stigla sam do kolibe ni za 10 minuta,jer sam bila trčala kao da me vrag goni. Baš kad sam krenula otvoriti vrata kolibe začula sam nekakav čudan zvuk. Dolazilo je iz grmlja koje se nalazilo pokraj kolibe. Oprezno sam prišla grmlju. Cvilež iz grmlja se ponovio. Nasmiješila sam se i posegnula rukama u grmlje. U rukama mi se našao mali štenac zlatnog retrievera. Uzela sam ga u naručje i pomazila. Mali štenac mi je poliznuo ruku.

"Jadničak mali...Ti isto nemaš nikoga kao ni ja..Znaš što? Odsad ću se ja brinuti za tebe!"rekla sam nasmiješeno,iako sam znala da zapravo pas ne razumije moje riječi. Psić je žestoko zalajao,baš kao da mi želi dokazati upravo suprotno..

Ušla sam u kolibu sa svojim novim prijateljem..

Oprezno s anđelom~Careful with an angelWhere stories live. Discover now