Chapter 2.

1K 35 0
                                    

-Harry Styles pov.:

 '...Harry Styles je viđen sa Ritom Orom. Pogledajte samo taj prsten na njenoj ruci! Šuška se da je to zaručnički prsten!..´ ugasio sam Tv jer nisam mogao više podnijeti laži koje šire o meni i tračeve. Kao prvo,uopće nemam djevojku,a kao drugo,puna mi je kapa novinara i njihovih tračeva. Ako jedanput izađeš sa prijateljicom,proglase te njenim dečkom! Znači,sad bi se trebao kloniti ženskih prijatelja?

Legao sam na kauč u dnevnoj sobi i razmišljao. Uvijek sa znao da su novinari dio slave,ali uvijek dođe trenutak kad samo želim malo privatnosti. Odjednom sam ustao,sjetivši se nečega. Otišao sam do malog ormarića u kutu dnevne sobe. Otvorio sam ladicu i počeo tražiti nešto..Nasmiješio sam se kad sam našao to što sam tražio. Kralj lavova. Taj crtić uvijek mi je mamio osmijeh na lice. Nikad ne možeš biti prestar za crtiće!

Stavio sam cd u dvd-player i upalio Tv. Zatim sam se udobno smjestio na kauču. Uvijek sam obožavao disney crtane filmove,a posebno Kralja lavova. Moje misli je prekinuo Louis koji je upravo ušao u naš stan. Sjeo je u fotelju do mene i nasmijao se kad je vidio što gledam na Tv-u. "Vidim da uživaš.."rekao je sam smiješkom.

"Vraga uživam. Jesi li čuo što su sad izmislili o meni?? Rekli su da sam zaručen za Ritu Oru!!"poviknuo sam ljutito. Louis me potapšao po ramenu. "To su novinari. Njihov je posao gurati nos u tuđe živote,ali sad su stvarno pretjerali!"                                

"Baš se pitam što će sljedeće izmisliti.."promrmljao sam. Znam da zvučim kao da sam u depresiji,ali što mogu. Pretpostavljam da sam pod prevelikim pritiskom zbog svega.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 "Pridaješ previše pažnje tim njuškalima! Pogledaj El i mene. Nema toga što nisu izmislili o nama,a još uvijek smo nasmijani i uživamo u životu."rekao je Louis.

"Jesi li saznao još išta o svojoj sestri?"upitao sam,naglo mijenjajući temu. Vidio sam kako se Louis ukočio na moje pitanje. Nije lako znati da imaš sestru blizanku koja je negdje izgubljena u velikom gradu.

"Ne. Još uvijek ništa. Ne mogu vjerovati da mi je mama ovo tajila sve ovo vrijeme da su mi sestru  oteli kao malu!! Znam samo da je završila u nekom sirotištu!"rekao je Louis sa suzama. "Naći ćeš je Lou! Siguran sam!"odgovorio sam,pokušavajući utješiti Louisa.

'Valjda će biti bolje..jednoga dana

Oprezno s anđelom~Careful with an angelWhere stories live. Discover now