Prolog

74 11 3
                                    

Petrecerea lui River:

     Sienna p.o.v.

      Muzica se aude de la 10 strazi distanta. Si nu exagerez. Merg pe una din strazile frumos luminate ale orasului Alpine, destul de aproape de cartierul meu. Orasul nu este foarte mare, si nici populatia,deoarece acest orasel de langa New York este dedicat miliardarilor. Poate va intrebati: ce face o pustoaica de 15 ani singura intr-un oras de genul? Ei bine, am o livrare, la clientul meu numarul 1, River Howard. Nu cred ca am mai vazut pana acum vreun baiat atat de fitos si arogant...O! Stai! Am vazut! Prienenul lui cel mai bun,Braylin,la fel ca si el. Nu pot sa cred ca am sansa sa invat la unul dintre cele mai bune licee din New Jersey si o sa trebuiasca sa ii vad pe tantosii aia, chiar daca ei vor fi a 12-a.

     Aleluia! A ajuns in fata imensului conac.Nu bat la usa, oricum nu m-ar auzi nimeni din cauza muzicii. Unii sunt la piscina,altii in casa. Toti de aici au peste 18 ani, sunt singura minora. Oricum nu stau mult. Ma uit dupa River si nu il vad nicaieri. Cand dau sa ma intorc ma izbesc de cineva.

    -Au, ai un cap cam tare, Piticot!                                                                                                                                

   -God,Brailyn! am crezut ca esti vreun pedofil asasin care vrea sa ma rapeasca.

   - Ce naiba faci aici? NU ti-au spus parintii ca termenul tau de culcare e maxim la ora 21? Din cate vad eu, e ora 1:30.

   -Chill, am venit sa ii dau lui River ceva si plec.

   - Ai grija, e ultima lui petrecere din vara asta si se cam crede "invincibil". S-ar putea sa o ia razna.

  - De cand iti pasa tie de mine?Din cate stiu eu, hobby-ul tau e zdrobitul inimilor feminine. Nu uit ce i-ai facut vara asta fetei aleia, Alexis nu mai stiu cum.

   -Eu si Alexis suntem bine!Nu stiu ce prostii ai auzit de la tampitii cu care iti petreci tu timpul dar te asigur ca sunt minciuni!!

  Mai are putin si explodeaza. Stiu ca am atins coarda sensibila-obiceiul meu. Alexis e una dintre cele ai populare fete din liceul Tenafly.Si normal ca cei populari ies cu cei populari. Dar am ajuns sa ii cunosc pe acesti populari destul de bine incat sa imi dau seama ca ei nu sunt prieteni doar de ochii lumii, ei chiar se sprijina unii pe altii.Alexis si Brailyn au un trecut atat ca si cuplu cat si ca prieteni dar...

    -BOO! Ha! te-ai speriat, asa-i?

   -Era cat pe ce sa fac infarct! merci mult,River.

   -Deci, unde e? Intreaba de parca asteapta sa primeasca o acadea.

   Scot din buzunar pliculetul cu praf si il dau. La schimb el imi da un teanc de bani. Cred ca sunt 300 de dolari acolo! Da pliculetul pe gat in mai putin de o secunda.

   -Satisfacut acum?

   -Te referi la plic sau la altceva? intreaba cu o spranceana ridicata si un zambet pervers. Pentru ca simpla ta prezenta ma face sa ma gandesc la chestii.

   - I-ati gandul!Nici daca ai fi ultimul baiat de pe planeta nu m-as gandi in felul acela la tine!

   -Auci! M-ai atins la inimioara. spune cu pana pe inima mimand un atac de cord...sau o balena care naste...nu stiu sigur.

Ice souls...and some coffeeOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz