Del4

746 21 1

Elises P.O.V

Jeg sitter i sofaen hjemme, da telefonen min ringte. Det var Niall. Jeg tok opp telefonen. "Hei" sa han. "Hei" svarte jeg så rolig som mulig. "Vi må snakke. Går det fint om jeg kommer bort til deg?" Spurte han litt nervøst. "Ja, selvfølgelig. Bare kom du." Svarte jeg.

*10 minutter senere*

Det ringer på døra. "Det et sikkert Niall" tenker jeg. Jeg går opp av sofaen og mot døra. Da jeg åpner døra er det akkurat den jeg trodde det var, Niall. "Kom inn." sier jeg og åpner døra ordentlig slik at Niall kan komme inn. Han tar av seg skoa og henger fra seg jakka. Vi går inn i stua og setter oss i sofaen.

"Hva var det du ville snakke om?" Jeg ser på Niall med et spørrende blikk. "Ehh...hva er det egentlig mellom oss? Jeg vet vi bare har vært på en date, men jeg liker deg skikkelig godt." Han så på meg og smilte. "Jeg vet ikke hva det er mellom oss. Men jeg liker deg også veldig godt. Jeg vil veldig gjerne at vi skal være mer en venner." Niall så sjokkert ut, men samtidig glad. "Det vil jeg også. Så vil du være kjæresten min?" Jeg lyste opp som en sol. "Selvfølgelig Niall"

Hvorfor?Read this story for FREE!