Del40

221 11 3

*Liam*

Jeg og Elise ankommer sykehuset. Jeg har på meg solbriller og hette, slik at jeg ikke blir oppdaget. Elise går bort til en av sykepleierne og spør hvor Niall Horan er. Det tar litt tid før hun finner rommet og etasjen, men hun finner den tilslutt. "4 etasje, rom 214", sier hun. Vi løper mot heisen. Eller egentlig er det små jogging.

I heisen er det nesten fullt, så vi bare presser oss inn. Jeg prøver å nå knappen slik at heisen stopper i 4.etasje. Når det ikke. Så jeg spør en som står nærme. "Unnskyld meg? Kunne du ha trykket på knappen slik at den stopper i 4.etasje?", dama ser på meg og nikker. Så trykker hun på den. Vi er endelig i 4.etasje.

Vi småløper bort til rom 214. Fort, banker vi på. Det tar litt tid før det kommer noen. Men til slutt kommer det en lege.

"Er Niall Horan her?", spør jeg. Legen nikker og slipper oss inn.

*Elise*

Jeg får tårer i øynene når jeg ser han ligge der.

Legen kommer bort. "Han har et brukket ben.", sier legen. "Ikke noe alvorlig, bare et helt vanlig benbrudd."

Jeg smiler til legen og han går ut av rommet. Liam går ut på gangen får å ringe de andre gutta og Paul. Jeg klemmer Niall. Lenge. Veldig lenge. Klemminga går over til kyssing. Jeg trekker meg unna etter en liten stund.

"Jeg elsker deg", sier jeg og smiler.

"Elsker deg også babe", sier han og smiler tilbake.

Legen kommer inn igjen. "Dere må gå nå. han skal få på gipsen. Dere kan vente utenfor.", sier legen. Det er også 2 andre leger der. Hva gjør de der liksom?

_____________________________

Da var den delen ferdig! Vet, den var sein. Men det hjelper vist å sitte på et fly. Det er da jeg får inspirasjon. Og fra andre bøker da. Nei! Jeg tar ikke noe fra andre bøker, bare inspirasjon. Så ikke gidd å kommenter det!

Men over til noe annet! Over 12k!!!!! 🍻🙌❤️ elsker dere alle så utrolig mye!

En ting til! Jeg har vært i Spania, så jeg har ikke fått lagt ut denne delen. Og siden jeg ble ferdig med den på flyet til Spania, har jeg ikke fått lagt den ut før. Sorry for det!😒😁

Hvorfor?Read this story for FREE!