Del28

502 12 2

*Elise*

Jeg våknet opp i et hvit rom. Først ble jeg urolig, men så så jeg Niall ligge med hodet på sengekanten og sove. Det roet meg med. Jeg pustet lettet ut og tok opp telefonen min, uten å vekke Niall, eller jeg prøvde.

Men så klossete som jeg er, mistet jeg telefonen min på ryggen hans.

"Shit!" sa jeg. Niall åpnet øynene.

"Hei Babe" sa han med den søte morgen stemmen sin.

"Hei" sa jeg. "Hvor er jeg?"

Niall åpnet munnen for å si noe, men han rakk ikke det, før det kom en person med hvite klær inn i rommet.

"Sykehuset." sa damen. Hun var en godt voksen dame, kanskje i 50-åra. Hun virket hyggelig.

"Oja" var det eneste jeg sa.

Det ble stille en stund, før damen brøt stillheten. "Hvordan føler du deg?"

"Jo, jeg har litt vondt her og der, men ellers bra." Damen bare nikket.

"Skal jeg slå på nyhetene før jeg går?" sa hun. Jeg nikket. Så gikk hun å satte på TV-en. Nyhetene. Vanligvis ser jeg ikke på det, bortsett fra når jeg vet det har skjedd noe jeg må følge med på.

"Mannen som skal ha kidnappet Niall og Elise Horan, Louis Tomlinson, Eleanor Calder, Zayn Malik, Perrie Edwards og Harry Styles skal ha rømt fra fengselet i London. Han ble sist sett av en politibetjent i fengselet." sier reporteren. Jeg blir redd. Niall ser det og kommer mot meg. Da han er helt framme ved meg, klemmer han meg, lenge. Jeg føler meg trygg når han klemmer meg.

"Ingen skal prøve å ta deg. Da kommer jeg og slår dem ned." Hvisket Niall inn i øret mitt med en liten latter på slutten.

Jeg bare lo litt før jeg trakk meg ut av klemmen. Jeg sitter bare her og ser rett inn i de nydelige blå øynene hans. 'Ååå, så heldig jeg er som møtte han.' tenkte jeg mens jeg så på han. Han var trøtt og ukonsentrert, så han bare la hodet ned i fanget mitt. Det skjønner jeg jo at han var. Han hadde jo vært oppe nesten hele natta for å passe på meg, men han sovnet jo, etterhvert.

*****

Da var endelig del28 ferdig! Haha!❤️ håper alle likte den❤️ jeg kommer nok til å prøve og oppdatere litt oftere, men jeg har det så travelt nå fortiden. ❤️ tusen takk for 3.4k lesere!!❤️❤️😱😱

Hvorfor?Read this story for FREE!