Del35

357 9 0

*Elise*

Jeg hadde sittet i stua til denne familien ganske lenge nå. Hvor blir det av Niall? Og hvor er Luke? Jeg har ikke sett han enda, men jeg håper han er okey. Eller i allefall i trygghet.

*Ding Dong*

Hørte jeg. Det var ringeklokka. Like etter reiste damen seg, som jeg tror heter Louise, opp og går mot døra. Litt etter ser jeg Niall stå i dørkarmen. Han så på meg med et stort smil. Jeg reiste meg opp fra sofaen og gikk sakte, men sikkert mot han. Han åpnet armene sine, slik at jeg kunne få gitt han en klem. Det ble en lang og stille klem. Ingen sa et ord. Ikke en gang tankene mine var helt med akkurat nå. Men så, begynte tankene sakte å komme tilbake. Tankene mine gikk rett på Luke. Jeg sperret opp øynene og trakk meg ut av klemmen. Jeg ville ikke, men jeg måtte.

"Luke!!", begynte jeg. "Luke!!!! Hvor er han??!!"

Jeg var ikke rolig lenger. Luke er bestevennen min og jeg aner ikke om han er i trygghet. Eller for den sakens skyld, fremdeles i live. Jeg løp ut av huset og ned på gaten. Jeg hørte noen komme bak meg. Selvfølgelig var det Niall, hvem ellers skulle det være. Joa, det kunne vært Paul. Jeg tror jeg begynner å bli litt paranoid.

Beklager for kort del, men måtte bare få den ut. Endelig ferdig med tentamner og slikt, så det blir nok oppdateringer litt oftere nå. ❤️ takk for nesten 8k lesere! Utrolig glad i dere❤️

Hvorfor?Read this story for FREE!