Del7

717 18 0

Elises POV

Jeg sitter bare her. Her har jeg sittet i en halv time nå. Niall lurer sikkert på hvor jeg er. "Jeg burde gå tilbake" sier jeg til meg selv. Jeg reiser meg opp, men det gjør vondt i det høyre benet. Jeg tror det var da jeg løp opp hit. Jeg hadde ikke sett noen på vei opp hit og jeg så heller ingen nå, så jeg gikk ned.

Da jeg var nede gikk jeg rett bort til Liam sitt hus. Han stod ikke der, så han hadde nok gått inn. Jeg åpnet døra og gikk inn. Det var mørkt der.

Niall's POV

Elise er ikke her. Jeg kjenner jeg blir litt bekymret. Liam kom nettopp inn. Jeg spurte om han hadde sett henne, men han svarte ikke. Han hadde jo drukket litt mye i dag. Jeg kunne ikke drikke fordi det var jeg som kjørte.

Døra går opp og inn kommer Elise, tror jeg. Jeg er ikke helt sikker fordi det er så mørkt. Jeg er ganske sikker på at det er henne, så jeg går bort til henne. Jeg måtte være sikker, så jeg spurte. "Elise?" Sa jeg til henne. "Ja. Hva er det?" Jeg klemte henne og visket inn i øret hennes "aldri gjør det igjen? Er det greit?" "Aldri gjøre hva igjen? Gå ut?" Hun begynte å le. Det gjorde jeg også.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Beklager at det tok så lang tid.

Hvorfor?Read this story for FREE!