Del10

703 16 1

*ti dager senere*

Elises POV

Jeg og Niall hadde flyttet. Vi bor på landet. Med hester, katter, hunder, kaniner og mange andre dyr. Jeg hadde spurt Niall hvorfor han valgte å flytte ut på landet. Han svarte fordi jeg vet hvor mye du liker dyr. Han er så søt.

I dag skulle vi ha innflyttingsfest. Vi hadde invitert mange. Vi hadde invitert resten av 1D, Little Mix, 5Sos og mange venner.

*på innflyttningsfesten*

Det var høy musikk. Hvis man skulle prate med noen, måtte du enten gå ut eller så måtte du skrike. Det hadde gått noen timer av festen nå og Niall var ingen steder. Jeg hadde sett etter han overalt, men han var ikke her. Jeg ga opp. Han var sikkert her, men det er så mørkt og han ser sikkert etter meg også.

Plutselig kjenner jeg en arm som tar tak i meg. Jeg snur meg fort rundt og ser at det er Vanessa. Hun er en gammel venninnen av meg. Vi var bestevenner på barne- og ungdomsskolen, men så fikk vi ikke sett hverandre på lenge. Men nå er vi her. Vi gikk ut.

"Herregud, det er lenge siden" sa Vanessa.

"Ja, kjempe lenge siden. Hva har du gjort i det siste?" spurte jeg.

"Jeg har jobbet med barn i nød nede i Afrika." Sa hun.

"Hva har du gjort i det siste?"

"Jeg har vært på konserter. Datet Niall Horan. Blitt sammen med Niall. Og flyttet hit med Niall." Hun bare stirret på meg og måpte. Så begynte vi å le.

Etter at vi hadde led oss ferdig, så jeg noe jeg ikke ville se. Niall stod å klina med Jade (fra Little Mix). Jeg tror Niall så meg for han begynte å gå mot meg, men jeg bare løp inn. Jeg trodde virkelig ikke at han var sånn, ikke håpet jeg det heller. Men det er akkurat det han er. Jeg gikk opp på rommet til meg og Niall. Jeg tok på meg rideklærene mine i all hast. Jeg hørte noen prøve å åpne døra, det er sikkert Niall.

"Jeg kommer meg ikke ut døra, så da får jeg ta vinduet." Tenkte jeg.

Jeg åpnet vinduet helt opp, slik at jeg kunne klare å komme meg ut. Jeg hadde akkurat klart og komme meg ut da døren åpnet seg. Jeg så Niall, Harry, Louis og Liam stå der. Niall løp mot vinduet, men det var for sent. Jeg hadde allerede klart og komme meg ned og inn i stallen. Jeg skulle hente Angelina. Hun var den beste hesten vi har. Jeg tok også med meg rosko, den største og raskeste sheffern ever.

Jeg tok grimen på Angelina.

Hvorfor gjorde han det? Hvordan kunne han? Hvem er hun? Har jeg gjort noe? Det var disse spørsmålene som surret rundt i hodet mitt når jeg ridde mot Frida.

Da jeg var fremme ved Frida sin leilighet, så jeg at det ikke var lys i noen av rommene.

"Hvor kan hun være? Kanskje hun sover. Nei, klokka er bare 12 på natta. Hun sover aldri så tidlig." Sa jeg til meg selv.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Håper dere likte denne delen. Sorry for at den ble så sen, men jeg har ikke hatt noe motivasjon...😅 gjerne kommenter hvis du har noen ideer om hva fortsettelsen. 🙏❤️

Tusen takk til alle som har lest/lagret og votet. ❤️❤️😘

Hvorfor?Read this story for FREE!