Del17

650 21 1

*Elises POV*

Det hadde gått seks måneder og i dag skulle jeg gifte meg. Frida og mamma hjalp meg med sminke og hår. Jeg hadde håret ned, med en hvis sløyfe. Sminket var kjempefin, med lange øyenvipper, rosa kinn, hvit øyenskygge og rosa leppestift. Elsker det.

Nå er det ikke lenge igjen før jeg og Niall er offisielt gift. Vi hadde ikke fortalt fansen til Niall om det, fordi da hadde de kommet. Directioners er jo genier. De finner ut alt.

*Nialls POV*

Jeg var veldig spent på å se Elise.

Liam var "my best man", for å si det sånn. Jeg så på Liam, men han så ikke tilbake. Han kikket på venninna til Elise, Frida. Jeg hadde bare pratet litt med henne, men hun virket veldig hyggelig. Jeg så at de andre guttene satt på stolene sine og pratet. Foreldrene og søsknene våre, meg og Elise, var der. Jeg så også at det var tre andre jenter der som sikkert er vennene til Elise. Hun ene har jeg pratet litt med og hun heter Sanna. De to andre aner jeg ikke hva heter.

*Sermonien begynner*

Jeg hører at det kommer "bryllupsmusikk" på. Da skjønner jeg at vi skal til å begynne. Jeg står klar med Liam bak meg, eller bak og på siden av meg. Frida står på andre siden av der jeg og Liam står. Så kommer Elise. Hun er nydelig, håret, kjolen, øynene, alt er perfekt.

*Elises POV*

"Kom igjen, dette klarer du" sier jeg inni meg. Jeg begynner å gå mot Niall, Liam og Frida, som står ved alteret. (Tror det et det det heter). Jeg er veldig nervøs. Men jeg er heldigvis ikke alene om det.

Jeg er nå oppe ved alteret. Jeg og Niall står rett foran hverandre.

Presten sier masse greier.....men så kommer vi til det viktigste.

"Tar du Niall James Horan, Elise Bohaug (?) til din hustru og lover å elske henne til døden skiller dere av? Sier presten til Niall.

Det var helt stille.

"Det gjør jeg" sier han og smiler til meg.

"Tar du Elise Bohaug, Niall James Horan til din ektemann og lover å elske han til døden skiller dere av?, sa han til meg.

Igjen var deg stille.

"Det gjør jeg.", sa jeg og smilte stort til Niall.

"Du kan nå kysse bruden" sa presten til Niall. Jeg rakk ikke å tenke engang før Niall kysset meg.

Alle klappet.

Jeg tok tak i hånden hans og vi løp ut av kirken. Det var mange fans og paparazzier der, men akkurat nå tenkte jeg bare på Niall og fremtiden våres sammen...❤️

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tusen takk for over 400 lesere. Jeg kan ikke tro det. TUSEN TAKK!!

Håper dere liker denne delen.

Hvorfor?Read this story for FREE!