DRACULA VE BEN 5.BÖLÜM

10.7K 312 18
                                    

Kasıklarımın ağrısıyla uyandığımda yanımda uyuyan sevgilimi görünce aklıma dün gece geldi ve ister istemez sırıtıp utanmama sebep oldu.Onu uyandırmadan yavaşça yataktan kalktığımda duşa girip sıcak bir duş aldım.Kasıklarım gerçekten feci bir durumdaydı.Tabi bir de yataktaki kan olayı vardı.Kendimi daha farklı hissetsemde aslında ben aynı kişiydim.

Duşumu alıp hemen banyodaki okul kıyafetlerimi giydim.Saçlarımı da at kuyruğu yapıp banyodan çıktığımda yatakta Vlad i göremedim.Tam o anda bir rüzgar gibi biri arkamdan beni kavradı.

"Tanrım Vlad kalbime indirecektin." Dedim beni belimden kavradığı sırada.Vlad en seksi gülümsemesini yollayıp

"Eğer atan bir kalbim olsaydı dün gece ben de aynısını derdim" dedi ve dudaklarını yanağıma sürttü.Göğüsünden tutup onu geriye ittim ve

"Çok terbiyesizleştin sen!" dedim ama bir yandan da mutluydum.Çünkü istediğim olmuştu.Ben bunları düşünürken o ise birden

"Bu eteğin bu kadar kısa mı olacak?" dedi sinirle.

Sanırım 250 yaşında olsa bile bir erkeğin kıskançlığı hep aynı olacaktı.Gözlerimi devirerek

"Aynı etek hep" dedim.Tek kaşını havaya kaldırıp beni duvara itekledi ve kucağına alıp vampir dişlerini çıkardı

"Sen sadece benimsin ve ona göre dikkat et" dedi birden alakasız biçimde.İster istemez korksam da sesimi yerine geri getirmeye çalışarak

"Tamam sevgilim gider değişirim." Dedim onu sinirlendirmemek adına ve kucağından indim.O da biraz sakinleşmiş gibiydi.Boğazımı bir iki öksürük ile temizleyip

"Artık giyinsen iyi olacak.Okula geç kalmak istemiyorum" dedim.Eski haline geri dönüp

"Dün gece çok efor harcadım beslenmem gerek sevgilim" dedi birden sırıtıp.

Duygu değişimi bizde bu aralar çok gibiydi.Bir anımız bir anımıza tutmuyordu resmen.

"Tam bir pisliksin!" dedim ve kaslı karnına küçük bir yumruk savurup kapıya doğru giderken,artık alışkanlık haline gelen bir davranışla beni belimden tutup kendine çevirdi.

"Öpücüğümü almadım" dedi ben kollarında kıpırdanırken.Gözlerimi devirip dudaklarından öptüm.Zor da olsa geri çekilip

"Akşam görüşürüz" dedim ve Vlad i oda da bırakıp beni bekleyen şoförün  yanına gittim.Her zaman ki ruhsuz edayla kapımı açtı ve beni okula götürmek için yola çıktı.

.....................

"Evet arkadaşlar hayvanlar alemindeki orangutan...." Senin akraban olur diyerek tamamladığım hocanın gelmişine geçmişine diye sayarken telefonuma gelen mesajla irkildim.

Akşamı sabırsızlıkla bekliyor olacağım biricik aşkım   

Diye yazan Vlad in attığı mesajla mutluluğu yakalarken,sınıfın kapısı açıldı ve içeriye genç bir çocuk girdi.Bir anda sınıftaki uğultu kesilmiş ve herkes pür dikkat bu yakışıklı çocuğa bakmaya başlamıştı.

Çocuksa ilgiden memnun bir şekilde

"Bay Bean ben yeni öğrenci  Alexander Gray" dedi  kumral çocuk hocanın sorgulayıcı bakışlarına karşılık.Gözleri ise ilk benimle buluştu ve şok olmuşçasına durdu.

"Evet evet her neyse boş bir sıraya oturun Bay Gray" dedi biyoloji hocası çocuğu geçiştirerek.Alexander ise başıyla onay verdi ve bilin bakalım kimin yanına oturdu?

Hemen yanımdaki boş sıraya oturan ve hocanın dersi anlatmasını fırsat bilen yeni çocuk

"Merhaba ismim Alexander,ama Alex diyebilirsin." Dedi tipik yavşak hareketlerle.

DRACULA VE BENTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang