27 25-aprilie-2017

10 0 0
                                    

Aseară nu ti-am mai scris. Îmi era prea greu sa o fac, nu voiam sa plang din nou, nu stiam ce sa scriu și nici cum sa ma exprim.
Ceea ce m-a făcut sa-ti scriu in seara asta este simplul fapt ca te visez in fiecare seara! Și nu numai odată pe noapte. Eu, ma trezesc in timpul norii de vreo doua ori, după care ma chinui inapoi sa dorm. In aproape fiecare vis esti tu!
Te visez cu ochii deschisi, te visez cu ochii închiși! Te visez in timpul zilei, te visez in timp ce dorm! Când ascult o melodie apari tot tu!
Nu ma intelege gresit, ador ca măcar așa te pot avea lângă mine și te pot vedea mereu!
Am făcut azi chestionarul tau cu 'adevăr sau minciuna' de pe Facebook, și am vazut ca vrei sa plec in alta țară! Ai tot dreptul, nu ai dece sta in România, țară care da inapoi in loc sa înainteze! Îți dai seama ca mi se rupe inima la plecarea ta, dar se spune ca "ochii care nu se văd își duc dorul" și se mai spune ca "distanță apropie doi oameni pentru tot restul vieții".... trăiesc cu speranța ca atunci când vei reveni măcar in vizita in România sa ma găsești alta fată, schimbată, cu un caracter frumos și o inima buna! Sper ca atunci sa pot vorbi mai bine și sa nu fiu așa bâlbâită, și sper ca atunci sa vorbesc doar ce trebuie!
Acum, îți doresc o noapte binecuvantata!! Ai grija mare! Te iubesc!❤️❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 25, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Gânduri.... pentru un anumit Tu!Where stories live. Discover now