Esti tot ce mi-as putea dori vreodată. Știu ca in sufletul tau esti bun. Știu ca dacă te-as cunoaște cu adevărat ai fi o minune. Pui mare preț pe persoanele de lângă tine.
Ai pus preț și pe mine... doar ca eu m-am comportat ca un copil.
Adevarul e ca n-am fost niciodata împreuna cu nimeni ci mereu te-am asteptat. Mereu am crezut ca dacă v-a fi sa vrei sa fim împreuna v-a trebui sa ma despart de baiatul care chiar ma iubeste, făcându-l sa sufere.
Nu te inteleg... dar totul a trecut. Se pare ca eu am ramas in trecut, am ramas acolo unde stăteam amândoi pe creanga unui copac, privind spre lacul din apropiere. In acea zi m-ai ținut de mâna și ma urmăreai oriunde. In acea zi ai vrut sa afli muuulte despre mine, dar, din câte am inteles, tot in acea zi verișoara ta te-a făcut sa nu mai vorbești cu mine. Nu știu cum a făcut-o ... dar a reușit.
A reușit ca atunci când am venit la tine cu prietenii sa te facă sa nu ma bagi in seama și sa ma bârfești cu o prietena de-a mea.
Nu pot sa cred cum ai pus-o pe Mary sa adune informații dacă te plac și NU pot sa cred ca eu chiar am avut încredere in ea, povestindu-i tot.

Gânduri.... pentru un anumit Tu!Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt