19. 16-aprilie-2017

4 0 0
                                    

Hei... tu ăsta...Sărbători fericite! Îți doresc multe binecuvantari, iubire.
Știi, aseară te-am visat. Nu cred ca e un vis oarecare, pentru ca eu nu te prea pot visa, dar...aseară...nu știu ce s-a întâmplat.
*
Eram la NOI...acasă. Totul era diferit, dar minunat. Tu, eu, noi, nu arătam la fel. Adevarul e ca eram mai maturi...eram mult mai Adulți.
Tu, stăteai undeva sus, asezat pe ceva, iar mami era in vizita la noi.
Nu știu ce a spus mami, dar tu te uitai la mine cu un zambet pervers și îmi făceai cu ochiul. După ce mami s-a îndepărtat puțin de mine, tu, ai sărit de acolo de sus, pe mine, începând sa ma gadili.
Eu, ma gadil doar cum își îndreaptă cineva mâna spre mine, deci începusem sa rad și sa ma feresc, dar tu continuai cu gâdilatul, sarutandu-ma pasional uneori.
Îmi tot repetai ca ma iubești. "Te rog, asteapta-ma! Acum am ceva treaba, tu trebuie sa mai crești puțin, dar, nu te avânta cu alți baieti! Asteapta-ma! In curând vei fi doar a mea, iar eu doar al tau! Mai asteapta puțin, și te voi răsplăti!"
Asta e ceea ce îmi tot repetai in asa numitul vis.
Știi, deși nu as fi vrut sa se termine, stiam ca e un vis, pentru ca atât cât noi vom fi împreuna, totul pentru mine v-a fi un vis, pentru ca ador sa dorm, dar nu mai mult decât te ador pe tine.
Aseară, cineva ma întrebase ca...dacă ai fi tu sa îmi interzici sa vorbesc cu el, eu ce as face? I-am spus ca as fi făcut cum ma înseamnă inima... iar inima ma îndeamnă sa las totul pentru tine! Inima ma îndeamnă sa ma las și pe mine, doar pentru tine! Inima mea e îndrăgostită nebunește de a ta, și nu voi face absolut nimic sa schimb asta!
Te iubesc, iubire!!

Gânduri.... pentru un anumit Tu!Where stories live. Discover now