Hei...iar am vorbit cu el. Știu..e același baiat care mi-a spus atunci despre tine..care  ne-a pândit cum ne priveam.
Știu, am vorbit cu el 3 ore... e ceva de groaza, pentru ca au trecut foarte repede, iar acum ma simt vinovata. Simt ca te înșel. Dar nu e așa. 
Eu te iubesc Gábe. Tu esti primul meu gând cu care ma trezesc dimineata, și singurul cu care rămân in minte înainte sa dorm. Pe tine te visez in fiecare seara. Chiar dacă nu mai tin minte nimic din visuri, te simt ca și cum ai fi chiar aici, lângă mine. De aceea uneori încep sa plang și sa ma intreb unde esti, pentru ca atunci simt ca legătura noastră s-a rupt. Faci parte din viata mea. Fără sa vreau eu sau tu, mi-ai intrat sub piele. Gândul la tine îmi este un drog fără de care nu as putea trai. Faci parte din mine așa cum stelele fac parte din univers.
Fiecare respiratie a mea spera sa ajungă la tine, și fiecare pas pe care îl fac spera sa se îndrepte spre tine. Orice fac, cred, sper, ma rog ca odată sa aibă legătura cu tine.
Tu ma ții in viata. Gândul la tine ma tine... Dacă tu nu ai fi fost, eu rătăceam, dându-mi primul sărut sau chiar mai multe altele, altor baieti, dar sentimentul de iubire rămânând necunoscut pentru mine.
De fiecare data când te văd tresar iar inima-mi începe a sari din piept. Ador sa privesc in gol, pentru ca atunci te văd pe tine, văd ceea ce as vrea sa se întâmple in viitor.
Viata mea fără tine nu ar avea sens, nu ar avea logica. Ar fi ca o propoziție fără predicat, ar fi ca o ploaie fără stropii de apa ce curg din cer, ar fi ca un râu in care nu se mai găsește nici un strop de apa....ar fi ca și cum am trai fără aer.
Dacă tu nu ai fi, as fi fost ca un robot vorbitor.
Dacă ti s-ar intampla ceva, as muri.
Simt cum ma topesc doar gândindu-ma ca ti s-ar intampla ceva rau. Te iubesc prea mult pentru a trai fără tine. De la început am spus ca și capul de ar fi sa ti-l donez, ti l-as da din toată inima.
De la bun început, de când te-am vazut prima data, ceva in noi s-a legat. De atunci te-am placut. Adoram felul in care ma căutai cu privirea... ca Acum de altfel, doar ca acum, nu ma mai iubești..... 
Greseala mea...

O sa regret toată viata pentru asta.... 😞

Gânduri.... pentru un anumit Tu!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz