20. 17-aprilie-2017

2 0 0
                                    

Azi dimineata, trebuia sa fiu acolo la tine, la acel program ce se face e paste! Trebuia sa vin la acea strângere, de unde tu, iubirea mea, făceai parte! Te-am vazut in live, iar lacrimile îmi inundase ochii care mereu sunt triști in lipsa ta. Nu știu cum sau ce faci, dar mereu când apari in calea mea, mereu când esti "in ochii mei", mereu când te văd, ochii mei preiau o alta culoare!
Imiamintesc ca ma uitam azi in oglinda, normal, având lacrimi in ochi ca in totdeauna, și îmi vedeam ochii...nu aveau nici un sens, nici o direcție. Albastrul acela cuprinzător ce te făcea sa ma rogi sa ma uit la tine, acum se transformase intr-o culoare naspa, culoare aiurea. Un fel de gri. Se transformase după vremea de afara, acum când ploua și bat rafale de vânt intr-o parte și in alta. Erau așa pentru ca au pierdut întâlnirea cu tine, ca aseară de altfel.
Știi, m-as putea da la tine. Te-as putea inebuni și as putea face farmecele mele de adolescenta sa te cuceresc. M-as putea îmbracă sexi pentru tine. As putea fi oricum știu ca tu vrei...doar ca sa te FAC sa te îndrăgostești de mine!
Dar eu nu vreau sa te obțin cu forța, sunt disponibilă sa aștept câți ani vrei tu, doar ca iubirea ta pentru mine, sa fie un reala, una adevarata, din întreaga-ti inima micuta!
Tot azi te-am vazut online. Eram pe calculator, și ma holbam la imaginea de pe mess, ma holbam la punctulul verde din dreptul imaginii tale. Am stat așa și m-am uitat pana te-ai deconectat. Atunci, câteva lacrimi mi-au curs pe obraz, bineînțeles eu ștergându-le repede și crezând ca data viitoare sa îți spun măcar un HEI. Nu am avut curajul sa te bag in seama, și nici nu îl voi avea vreodată!
De aceea m-am gândit sa îmi fac un cont fals și sa îți trimit aceasta carte, și celelalte doua.
Poate îți vei da seama cine sunt și, poate nu vei fi happy ca nu sunt fata de care esti îndrăgostit. Dar vreau ca intr-un fel sa afli dragostea ce ti-o port!
Dacă in fata nu am curajul necesar, dacă in timp ce vorbesc cu tine pe mess încep sa plang, măcar așa îți voi putea dovedi, tot!
Te iubesc și te voi iubi întotdeauna!
Și, dacă intr-un fel îți vei da seama cine sunt și dacă ma vei intreba pe contul normal, eu ii voi da altei fete sa scrie ca NU sunt eu cea care scrie, și așa nu te voi minti.
Ti-as spune adevarul, dar nu vreau sa faci iar ca data trecută, când râdeai cu verișoara mea, vorbindu-ma nu chiar de bine.
Noapte buna îngerașul meu!
Tu, da. Tu! Esti un înger! Chiar dacă ti-au căzut aripile, înger tot rămâi.
Dacă i-ai da unui câine un costum de pisica, din dorința de a-l face pisica, poate vei fi fericit. Poate ca v-a arată ca o pisica, dar niciodata nu v-a fi ca una. Niciodata nu v-a mieuna, sau nu v-a face chestii pisicești!
Așa și tu... dacă Dumnezeu a hotărât sa îți taie aripile, sa poți semăna cu un om, și dacă zâmbetul de pe chip ti-a caut, tot înger rămâi! Nu te poți transforma in om, deși arați ca unul. In interiorul tau esti înger, esti un înger minunat de frumos, esti îngerul pe care l-am dorit de încă când eram mica.
De când am auzit ca in timpuri străbune, îngerii s-au coborât pe pământ pentru a se căsători cu niște femei muritoare, m-am rugat ca Dumnezeu sa îmi dea un inger cu care sa ma căsătoresc!
Deși ai aripile căzute și regreti unele chestii, Dumnezeu m-a făcut sa ma îndrăgostesc de tine și, oricât as vrea nu pot vedea viitorul meu decât alături de tine!
Mereu te simt aici, lângă mine! Mereu te văd când închid ochii, dar știu ca atunci când ma culc nu te visez pentru ca tu esti in ursulache meu, dormind in brațele mele!
Noapte buna îngeraș!!! Te iubesc extrem de mult! ❤️😘😞

Gânduri.... pentru un anumit Tu!Where stories live. Discover now