21. 18-aprilie-2017

4 0 0
                                    

Neata iubire.
Am vrut sa îți scriu pe seara, dar inima nu m-a lăsat.
Conștiința ma tot punea sa îți scriu acum...
Ma simt naspa... nu sunt bine...
Am tot așteptat și așteptat, și am dat speranțe oamenilor care nu trebuie. Am avut încredere in cei ce nu trebuiau sa-mi știe decât numele. Nu e vorba despre tine! In tine voia avea mereu încredere, chiar de ma vei trăda de 10099 de ori!
Pe tine te iubesc, dar oamenii la care Țineam ma dezamăgesc într-una! Știi, exact când trec cu vederea, exact când toate întrebările despre ei se liniștesc și când încerc sa nu mai am nici o treaba cu ei, ei atunci apar și strica tot. Ma fac iar trista, dar pentru ei nu as putea plange!
Vreau sa-i las pe toți! Sa nu mai vorbesc cu nimeni, pentru ca odată și odată ma voi atașa de ei, exact când ei ma vor doborâ! Nu vreau sa vorbesc cu nimeni. Deocamdată nici cu tine, pentru ca nu putem avea o relație de 5-6 ani, pana ne vom căsători... Probabil ne vom certa și vom renunța unul la altul....
Apropo...aseară te-am visat...
Se pare ca te visez atunci când nu ma aștept...
Eram in tabăra, iar tu amplasai corturile.  Eu, ma plimbam intr-o parte și in alta cu fetele, ajutând și noi la câte ceva. Îmi doream foarte mult sa lucrez lângă tine, dar nu reușeam din cauza ca mami ma trimitea sa ajut in alta parte.
Tu, erai foarte concentrat pe lucrul tau, și deși vorbeai cu mami și cu tati, se părea ca nu stiai ca sunt acolo.
Din întâmplare ai dat cu ochii de mine. Deși lucram la ceva, eram atenta la ceea ce tu faci, Iar tu, când m-ai vazut, veneai usor, usor spre mine.
In timp ce tu veneai spre mine, eu trebuia sa fac ceva acolo de unde tu plecasei...
Am trecut pe lângă tine și ne-am zâmbit usor unul altuia.
După ceva timp, eu stăteam la foc iar tu ai venit lângă mine. Stăteam amândoi și vorbeam, eu fiind așezată cu capul pe pieptul tau. Tu ma pupai usor pe frunte din când in când. Eram împreuna!
După ceva timp trebuia sa plec acasă. Ti-am spus ca nu vreau sa plec, ca vreau sa rămân cu tine. Tu mi-ai spus ca vom fi iar împreuna, dar acum trebuie neaparat sa plec.
M-am desprins din brațele tale și am dat sa plec. După ce am făcut câțiva pași m-am trezit.
Mi-as dori sa nu trăiesc numai in vise! Mi-as dori sa trăiesc și in viata reala! Sa trăiesc așa cum visez, alături de tine!
Te port mereu in rugăciunile mele, iar capul meu este plin de TU TU TU TU!!!
Te iubesc! Sa ai o zi minunata!

Gânduri.... pentru un anumit Tu!Where stories live. Discover now