Hit

3 1 0
                                    

Tahan Teiega jagada täna 10.01 värskelt avaldatud kvantiteetlaulu.
Alati üllatusi pakkuv meditsiinhüsteeriline kehakummarduslik EDM muusikastiili viljelev sotsiopaatmuusik Marco on üllitanud uue pala, mida on raske eirata ning see lausa kisendab mõningase vanemliku kommentaari järele. Teenimatult on meie maad tabanud vananevate, lausa igavate muusikute nagu Pärt, Linna, Veski muusikakultus, kui aastaid on püünele püüelnud, seni tõrjutud särav hõbekõri.
Laulust (vist).
Mul on jätkuvalt siiras heameel meile kauni emakeele üle, mis pakub laululistele tekstidele mõõtmatus fantastilismõõtmelist piiranguteta vabadust erinevate lauseühendite koostamiseks, väljendades sellega kompamatuid piire, kus piiranguks on ainult fantaasia ja tekstiautori mõõtmatu kuid samas fantaasiaküllane, konsonantidega rikastatud tekstiväli.
„Näed, mul on täna sexi nälg..." lõõritab kõrihäälne sikspaki omanik. Püüan videot edasi- tagasi kerides nälga tuvastada, aga kumerate kehavormidega toateenindajate riietuses kepslevad taustatütarlapsed kesk aafrikalikku nälgimisjälgi küll ei näita.
Eriti suur segadust tekitab minus see „suur jalajälg" ja selle pidev presenteerimine. Püüdes tabada implantaattagumik muusiku jalatsi suurust jään tiba hätta ja pean selleks lisaks vaatama tema lugusid sünnipäevast ja spordipäevast, tegema videost printscreene ja ainus mida suudan tuvastada on ühel videol oleval saapatallal jalanumber 42.
Kogu lugu sisaldab ca 4 lauserida, mis oma pidevas korduste jadas annavad kindlasti tõuke tulevikulistele koolikirjandite teemade pealkirjadele ja pikkadele aruteludele töökollektiivides, arutlemas igavikulise seksi teemadel.
Ahjaa, kogu see aeg oli lugu mul repetati peal......lugesin 23 korda.

Keskealise mehe monoloogidWhere stories live. Discover now