Del 4

549 19 4
                                    

Plötsligt öppnas dörren och in kommer läraren. Hon lägger ner sina böcker och pärmar på sin stol innan hon låter sin blick svepa över klassrummet.

- Ni ska träna duet idag. Mina och Jum, Sina och Jewi och Hyemi och Jungkook! Sätt er och välj en låt att redovisa för resten.

Jag sätter mig bredvid Jungkook på en stol och kan inte låta bli att dra in doften av hans parfym. Varför luktar alla killparfymer så gott?

Han vrider lite på sitt huvud och våra blickar möts. Jag tittar bort först. Jag känner att mina kinder hettar, och låter mitt midjelånga mörkbruna, nästan svarta hår hänga som ett draperi runt mitt ansikte för att dölja rodnaden.

- Så vilken låt vill du sjunga? Frågar Jungkook.

- Hur mycket engelska kan du? Frågar jag, då kan kan prata det flytande.

- Jag har C i Engelska så lite kan jag, hurså?

- Vi hade kunnat ta någon engelsk, men är du inte helt säker i språket finns det risk att det drar ner på betyget, så vi tar en koreansk. Säger jag medans jag tittar ner på mina skor.

- Hmm... Utbrister Jungkook.

~

- Mina, inte för att elak, men du låter som en förkyld kråka! Jum, mer artikulation tack. Säger Mrs. Yuin.

- Mina har varit skolans bästa sångerska! Men under lovet så gjorde hon en operation, för förbättra stämbanden. Man kan ju förstå att det inte funkade... Viskar jag till Jungkook.

- Okej Hyemi och Jungkook. Er tur. Säger Mrs. Yuin.

Vi ställer oss upp och går fram dit där Yuin står. Hon flyttar på sig och ber oss börja. Jungkook börjar. Han ska ha första versen, vi sjunger refrängen tillsammans och sen tar jag andra versen.

Jungkook sjunger sin vers och bryggan. Sedan kommer jag in och jag kan erkänna att Jungkook hördes mer. Men när min vers börjar blir många förvånade. Min röst klingar ut i rummet. Till och med Mrs. Yuin's haka ligger på golvet.

Sedan sjunger vi refrängen igen innan vi bugar lätt och går och sätter oss igen. Det viskas redan om oss. Yuin antecknar något innan det ringer ut och alla försvinner snabbt.

Utanför dörren till klassrummet skils jag och Jungkook åt. Han ska nog ha en till lektion. Medans jag har det jag väntat på länge. Lunch.

Park Jimins Sister [BTS Fanfic]Där berättelser lever. Upptäck nu