|Chapter 6.|

48 2 3
                                    

Pohled Angel :

Když už jsem paní Biebrová, tak potrápíme Camilu, jde vidět, že se jí Bieber líbí. "Justine?" Zeptala jsem se. "No?" řekl. "Potřebovala bych od tebe něco" nasadila jsem svůj svůdnej pohled. Vše jsem mu řekla a on překvapivě souhlasil, myslela jsem, že mě pošle do prdele.. Takže jsme šli blíž k Camile, ale tak, aby nás neviděli rodiče, to by bylo...Justin se na mě vrhnul a já si to i popravdě užívala.

"Nemůžete se ocucávat někde jinde?!" Vřískla na nás Camila a odešla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Nemůžete se ocucávat někde jinde?!" Vřískla na nás Camila a odešla. Oba jsme se zasmáli. "Děkuju" řekla jsem a mrkla na něj. "Nemáš zač" a taky na mě mrknul. Tak a teď první tanec pro naše novomanželi. Řekl Jeremy do mikrofonu a začala hrát pomalá písnička. Koukla jsem se na něj a on na mě taky. "Tak jdeme?" Zeptal se mě. Kývla jsem a propletla si sním prsty. Došli jsme doprostřed zahrady a pohybovali se do rytmu hudby. 

Pak jsem odešla do pokoje a seděla na posteli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak jsem odešla do pokoje a seděla na posteli. Koukala jsem do zdi a přemýšlela o svém životě. Zítra se stěhuju. Chápete, že v šestnácti  budu bydlet se svým manželem! Nějak jsem usnula. Vzbudila jsem se až v jedenáct. Takže jsem prospala svojí svatbu... Okey, šla jsem do koupelny, kde jsem se odlíčila a svlékla si šaty. Napustila si vanu a vlezla do ní. Relaxovala jsem a poslouchala písničky. Převlékla jsem se do kalhotek a trička. Lehla jsem si do postele a sledovala na notebooku film. Koukala jsme na můj oblíbenej film - Než jsem tě poznala. (pozn. aut. - Na ten film se koukněte, je užasnej♥) Ten film je smutnej a jak jsem říkala, nejsem žádná citlivka a jsem bezcitná, to ano, ale vždycky jsem chtěla poznat lásku, jako v tomhle filmu. No a pak jsem si pustila Rychle a Zběsile, ale asi v půlce filmu jsem zase usnula. Jo hodně spím :D


"Paní Bieberová, vstávejte!" Zakřičel někdo. "Co je?!" Křikla jsem na někoho podrážděně. "Stěhujeme se, ty jsi zapomněla?" Řekl někdo, a ten někdo je Justin a matka. "Zabal si!" Řekla moje máma přísně. Takže jsem je vykopla z mého pokoje a šla do koupelny. Nalíčila jsem se jako obvykle a vlasy jsem si jen rozčesala. Namířila jsem si to do svojí šatny a vybrala si oblečení. Oblékla jsem si černý džíny s dírama na kolenou a k tomu si vzala si šedý volný tričko nad pupík a přes to přehodila koženku.

Obula jsem si černý vysoký boty a musím říct, že mi to slušelo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Obula jsem si černý vysoký boty a musím říct, že mi to slušelo. Jak tak na sebe koukám, vážně jsem teď Angel Rosalie Bieberová?! No nic, začala jsem si balit. Mám asi deset kufrů :D Sešla jsem pomalým krokem dolů. "Už máš zabaleno?" Zeptala se mě máma. "Jo" řekla jsem a sedla si na linku. "Tak jedeme?" Zeptal se Jeremy. "Jo" řekla za mě mamka. Výborně, už ani sama mluvit nemůžu. "Běž za Jussem do auta" řekla mi Pattie. Přikývla jsem a šla za ním.  "Tak jak se má paní Bieberová?" Řekl Justin hned potom, co jsem si sedla. "Budeš si mě dobírat?!" Řekla jsem podrážděně. "Ty jsi mi začala říkat Bieber, takže když teď nosíš moje příjmení, využijeme toho" Řekl stejným tónem jako předtím a zákeřně se zasmál, asi jsem ho naštvala..

"Jo, abych nezapomněl, máme spolu ložnici"  

"No to nemáme!"

"Já z toho taky nejsem nadšenej!" Křikl po mě

"Já po tobě taky neřvu, takže se uklidni!"

"Já nemusím nic puso, nezapomeň, že jsem tvůj manžel!"

Pak už jsem mlčela, nemám náladu se sním hádat. Ale mně je u prdele, jestli je to můj manžel nebo ne, ale nebude se mnou zacházet jak on chce, brzo pozná čeho já jsem schopná! On vystoupil a začal dávat kufry do auta. "Na co tolik kufrů?!" Řekl nasraně. "Aby ses měl na co ptát" Řekla jsem a protočila očima. "Ty oči si protáčej na někoho jinýho!" Řekl ještě víc naštvaně než předtím. "Víš co, já taky nemusím nic, to že si můj manžel neznamená, že tě budu poslouchat!!" Křikla jsem mu na zpátek. On zabouchl kufr a nasedl do auta. Bouchl dveřmi a naskočila mu žíla na čele a měl úplně černý oči... To jsem si asi posrala...


Takže další část, teď mám hodně času, takže jsem aktivní ,ty obvyklý kecy, jestli se vám část líbí, tak mi to napište atd. ♥ Děkuju, že čtete tuhle story ♥

You are my CurseWhere stories live. Discover now