|Chapter 2.|

80 1 0
                                    

V šest ráno mě obvykle budí budík, ale dneska to nějak nevyšlo... "Cože, půl osmý!" Vykřikla jsem a vyskočila z postele. Zamířila jsem si to rychlím krokem do koupelny a dala si sprchu, potom jsem si vlasy dala do povytahaného a nedbalého culíku, protože času je fakt málo a dala si jen řasenku a balzám. Oblékla jsem si bílé tričko a vepředu si udělala uzel, obyčejný černý džíny a ozvláštnila jsem to kšiltovkou.

 Oblékla jsem si bílé tričko a vepředu si udělala uzel, obyčejný černý džíny a ozvláštnila jsem to kšiltovkou

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Pak jsem seběhla schody dolů do kuchyně hodila si jablko do tašky. Pak jsem si jen obula své černé Vansky a vyjela rychlostí blesku do školy.


Po škole :

"Angel, pojď sem" křikla na mě mamka. Došla jsem do obýváku, kde seděli Biebrovi s jedním klukem, řekla bych, že to je jejich syn, ale nevím, nikdy jsem ho neviděla. Pozdravila jsem je a mamka mi pokynula, ať si sednu, ale taťka po mě házel smutné pohledy.. Fajn.. To jsem nepochopila. "Budeš se vdávat" vykřikla snad radostně?!  "No, to nebudu" řekla jsem hned.. Ten kluk se na mě uškíbl. "Ale ano, vezmeš si tady Justina" a ukázala na něj. Aha! To bude syn Pattie a Jeremyho! Já se začala smát.. "Mami, nejsme ve středověku, aby jste mi  vybírali manžela!" Řekla jsem docela vytočeně. "Uklidni se" Křikli po mě oba. Já se naštvala a odešla do pokoje, třískla jsem dveřma a napsala Kylie.


Pro Kylie: Bar?

Od Kylie: V kolik?

Pro Kylie : Za hodinu?

Od Kylie: Čekej mě

Napsali jsme si a já se pustila do přípravy. Šla jsem do koupelny a dala si uklidňující sprchu. Potom se nalíčila. Udělala jsem si tenké linky a na rty dala matnou červenou rtěnku. Vlasy jsem si jemně navlnila a pak se jen navoněla svým oblíbeným parfémem. Vzala jsem si malou kabelku a do ní hodila kreditku, mobil a klíče i když stejně polezu oknem.. No co, jak jste si mysleli, že se dostanu z domu?! oblékla si šaty :

 No co, jak jste si mysleli, že se dostanu z domu?! oblékla si šaty :

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


boty jsem si dala do ruky, protože v podpatkách bych z okna, po stromě lést nechtěla. Naposled jsem se koukla do mobilu a bylo šest, akorát, než se tam dostanu.. Seskočila jsem z okna na větev hned vedle mého okna a kdyby jste se ptali, tak jsem samozřejmě zamkla. A pak jsem po tom stromě lezla dolů. Obula si boty a šla směr bar.


Pohled Justina :

"Justine, okamžitě pojď dolů!" Křikla po mě máma. Ty vole!.. Došel jsem dolů a rodiče seděli v jídelně. Máma mi pokynula, ať si sednu. "Budeš se ženit" řekla a snažila se udržet vážnou tvář, ale šlo z ní vidět, že je nadšená. "Prosím!" Řekl jsem. "Slyšel jsi dobře, s dcerou Willsonových" řekla úplně stejným toném. Jen jsem mykl rameny a odešel. Popravdě?! Je mi to jedno, viděl jsem jí naposled, když jí bylo tak sedm. Budu žít svůj život a ona bude poslouchat na slovo.. Ještě na mě zavolali, že tak za hodinu k nim pojedeme, no tak nic.. chtěl jsem jít do baru. Převléknul jsem se:

Oblékl jsem se a zapálil si cigeretu, jo kouřim

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Oblékl jsem se a zapálil si cigeretu, jo kouřim.. no a?! Pak jsem byl na mobilu, dokud mě nezavolala matka.. Nasedl jsem do svého auta a oni do svýho a vyjeli jsme. Když jsme dorazili, tak jsme se pozdravili a čekali asi deset minut, než přišla moje budoucí "manželka".. "Angel pojď sem!" Takže Angel... ani sem si nepamatoval její jméno.. "Budeš se vdávat" řekla jí radostně, stejně jako moje máma.. oni jsou z toho nadšený bože! "No to nebudu" řekla, takže ne jen, že je extrémně krásná a sexy, ale i drzá. Ale až budeme manželé, tak se to změní. Ušklíbl jsem se na ní. "Ale ano, vezmeš si tady Justina".. ani nevíte, jak jsem se u toho bavil. Ona se začala smát.. ona je fakt drzá, Samantha (její máma) asi brzo vybuchne.. "Mami nejsme ve středověku, aby jste mi vybírali manžela!" Ta holka se mi líbí. "Uklidni se" křikli po ní její rodiče. Ona se naštvala a odešla nahoru, asi do pokoje. Nezapomněla třísknou dveřma. Její rodiče se za ní omlouvali, ale to jsem nevnímal. Její mamka odešla nahoru. "Zdrhla!" Řekla směrem k Thomasovi (jejímu tátovi) "Já jí zabiju" řekl rozčíleně.  "Já jí najdu" Řekl jsem, ale budu svině a nepůjdu jí hledat, ale půjdu do baru. "To bys byl hodnej" řekla Samantha. Takže jsem nasedl do auta a jel směrem můj oblíbenej bar. Ale co se nestalo...


Takže ahoj! Snad se část líbila a doufám, že budete aktivní, ať vím jestli pokračovat, co si myslíte, že Jay uviděl?!  Tak u příští části, zatím ahoj ♥

You are my CurseKde žijí příběhy. Začni objevovat