|Chapter 5.|

60 2 2
                                    

Zhruba za hodinu  ze mě bude paní Biebrová. Proč já?! Já prostě nemůžu žít normální život jako moji spolužáci, kteří se ve dvaceti vezmou a pak budou mít děti. Ani jsem si to neuvědomila a po tváři mi stekla slza. Setřela jsem jí a šla do sprchy. Asi po půl hodině jsem vylezla a začala se líčit. Nejdřív jsem si vzala bílou a pak světle hnědou a vytvořila si z toho jednoduché líčení učí. Udělala jsem si černé, tenké linky s ocáskem, jen jsem sjednotila pleť a na rty si dala rtěnku ve starorůžové barvě, a jsem hotová. Musím říct že jsem vypadala hezky. Oblékla jsem se a zavolala na mamku a ta mě učesala.

 Oblékla jsem se a zavolala na mamku a ta mě učesala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

No a můžu se jít vdát... Ach jo, ještě k tomu mi mamka oznámila, že budeme mít s Bieberem vlastní dům! Ale když jsem viděla fotky, tak je to vila a ještě větší než naše. "Zlato, moc ti to sluší" řekl táta když přišel ke mě do pokoje. "Děkuju tati" řekla jsem neutrálním hlasem. "Všichni už čekají, tak půjdeme?" zeptal se mě táta opatrně. "Jo" řekla jsem sebevědomě, nechci, aby si o mě říkali, že jsem citlivka a podobný blbosti, sice mě to štve, ale plakat tatínkovi na rameno nebudu. Taťka mě chytl za ruku a propletli jsme si je. (Víte, jak se vždycky nevěsta vede k oltáři ne? :D) Vyšli jsme na zahradu, kde to bylo krásně připravený, ale co mě zarazilo.. Bylo tu strašně moc lidí. Nikoho kromě  Biebervých a Smithových tu neznám. To jsou otcovy přátelé, mají dceru, kterou z celého srdce nesnáším. Jmenuje se Camila, a je to namyšlená kráva. Už od mala mi záviděla. A teď po mě házela závistivé pohledy. Sice nevím proč, ale fajn. Chci jí naštvat, takže budeme dělat, jak se s Bieberem milujeme a tak, zaručeně mě zabije, ale to je detail :D. Tak a teď mě otec vede k oltáři, všichni si stoupli a koukali na mě jak kdybych byla duch. Bieber se usmíval a já taky. Sice to byl falešnej úsměv, ale myslím, že si toho nikdo nevšiml. Táta vzal mou ruku a dal jí do Bieberovy. Stoupli jsme si naproti sobě. "Angel Rosalie Willsonová, berete si zde přítomného Justina Biebera?" Řekl Camily táta. Nemohl by nás oddávat normální oddávající, je to nezákonný, mě je teprve šestnáct, takže logicky bych se vdávat nemohla a ještě k tomu, když jsme mafiáni. "Ano" šeptla jsem po chvilce a falešně jsem se usmála, hlavně kvůli Camile. "pokračoval. "A vy Justine Biebere, berete si Angel Rosalie Willsonou? "Ano" řekl hned. "Tak si vyměňte svatební prsteny a první manželské políbení" řekl pan Smith. Cože, ale to jsme si nedomluvili! Vyměnili jsme si prstýnky a Bieber mi začal šeptat do ucha. "Promiň" zašeptal a políbil mě.

Všichni zatleskali a Pattie s mamkou začali plakat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Všichni zatleskali a Pattie s mamkou začali plakat. Ach jo...



Pohled Justina :

Ráno jsem se vzbudil v devět na buzení mých rodičů. "Justine! Okamžitě vstávej za dvě hodiny máš svatbu!" Křičela po mě matka. A otec jen přikyvoval. "Fajn" zavrčel jsem a oni odešli. Ještě mi máma přinesla oblek a já si mezitím zalezl do sprchy, kde jsem byl asi půl hodiny. Pak jsem se oblékl a nageloval si vlasy. "Justine dělej, vyrážíme" Volala na mě mamka z kuchyně. Seběhl jsem schody a nasedl do svého auta, nebudu jezdit s nima, protože to by byl zázrak, kdyby jsme se tam dostali ještě dneska. Vyjeli jsme a já tam za deset minut byl. Rodiče asi dvacet minut po mě přijeli.. "Justine!" Křikl po mě táta. "Zapomněli jsme ti říct, že se s Angel budeš stěhovat" řekl v klidu. " Jo a kam?" Opřel jsem se o linku. "No kam, někam kde budete sami" jen jsem mykl rameny a šel na zahradu, tam byla jedna holka. Pořád na mě koukala. Pak za ní přišli Smithovi, takže asi dcera. Furt po mě pokukovala a mě se to najednou stranu líbilo, aspoň vím, že se jí líbím, ale není nic extra. Angel je teda hezčí a víc sexy noo... Za chvilku za mnou přišla Samantha a řeka, že už je čas. Takže jsem se postavil k oltáři a čekal, až začne hrát taková ta svatební písnička a přijde má budoucí žena. Do 5-ti minut jsem slyšel tu melodii a připravil jsem se. Ze dveří do zahrady vstoupil Thomas a po boku měl Angel, vypadala kouzelně, jako princezna. Usmál jsem se na ní a ona taky, ale šlo vidět, že falešně. No jo, holky tohle berou jinak. Určitě si říkaj, že si chtěj vzít kluka, kterýho milujou a podobný blbosti. Stoupla si naproti mně a koukali jsme si vzájemně do očí. Smith začal kecat takový ty blbosti a pak Angel řekla ano, čekal jsem, že řekne ne. No nic, takže teď je řada na mně. "A vy Justine Biebere, berete si Angel Rosalie Willsonou? Zeptal se. "Ano" řekl jsem hned. "Tak si vyměňte svatební prsteny a první manželské políbení" Aha.. "Promiň" zašeptal jsem jí do ucha a políbil jsem jí. Musím říct, že má dokonalý rty, ani jsem se nechtěl odtrhnout. P chvilce jsme se teda odtáhli a moje mamka i její brečeli, jak jinak..


Takže jste se dočkali svatby. Snad se teda aspoň líbí ♥, dejte mi vědět a děkuju, že čtete tuhle story. Zatím Ahoj, u příští části ♥

You are my CurseWhere stories live. Discover now