|Chapter 3.|

55 2 0
                                    

Připomenutí  kapitoly:

Takže jsem nasedl do auta a jel směrem můj oblíbenej bar. Ale co se nestalo...

Angel?! Vlnila se do rytmu hudby a vypadala úžasně, měla krátký šaty s výstřihem a prostě woow! Má tak úžasnou postavu, ten zadek a prsa! Jí rozhodně není šestnáct.. Došel jsem k ní a namáčkl jsem se jí na zadek. Ona se ani neotočila a začala se vlnit ještě víc. Ona to dělá naschvál. Začal jsem jí drtit boky a vytáhl jí k baru. Když zjistila, kdo jsem, vlepila mi takovou facku, až se mi otočila hlava. To přehnala! Vrátil jsem jí to asi 3-krát větší fackou. Ona upadla a koukala na mě jak na zjevení.. Proboha co jsem to udělal! Já vážně uhodil holku, ještě k tomu svojí budoucí manželku! Jsem kretén! Stoupla si a ještě pořád v šoku odešla asi domů. Fajn sledoval jsem jí, jestli fakt šla domů. Nasedl jsem do auta a stejnou rychlostí i jel. Když jsem jí uviděl přidal jsem a těsně vedle ní zastavil. "Nasedni!" Křikl jsem po ní docela hnusným tónem. "A dáš mi další facku?!" Řekla ubrečeně. "Ty brečíš?!" Zeptal jsem se udiveně. "Ne!" Fajn.. "Nasedni a já tě odvezu domů" řekl jsem o něco mileji. "Fajn!" Vydechla nakonec a sedla si na místo spolujezdce, celou cestu koukala z okna a mám pocit, že i brečela.. jsem vůl! Vysadil jsem jí a její rodiče už jistě spali, protože byla půlnoc a nikde se nesvítilo. Ale ona stejně nešla dveřma a místo toho si sundala podpatky a jako správná mafiánka se vhoupla na větev a pak se vyšplhala k oknu jejího pokoje a oknem tam vlezla. Byl to úžasnej pohled. Pak jsem jel domů..


Pohled Angel :

Když jsem došla došla do baru, obejmula jsem se s Kylie a pak jsme pili a tancovali. Kdyby jste se ptali, tak jsem jí to s tím vdáváním neřekla.. Pak jsme se rozdělili a  já šla tancovat. Najednou se kolem mě obmotali ruce, ani jsem se nekoukla kdo to je, prostě jsem se vlnila dál. Najednou mě ten dotyčný odtáhl z parketu a až teď jsem mohla vidět kdo to je. Byl to můj "manžel"... Dala jsem mu docela velkou facku, až se mu otočila hlava. Ale on mi dal mnohem větší, nečekala jsem to a tak jsem spadla na zem. Byla jsem v šoku, on mě vážně uhodil! Zvedla jsem se a pořád v šoku jsem se odebrala z baru, ještě jsem napsala Kylie, že odcházím, tak ať si pak nedělá starost. Šla jsem pomalým krokem po chodníku domů, šla jsem asi pět minut a pak vedle mě zastavilo černé Lamborghini a stáhlo se okýnko. "Nasedni!" Křikl po mě Bieber hnusně. " A dáš mi další facku?!" řekla jsem a vzlykla. "Ty brečíš?!" Zeptal se udiveným tónem. "Ne!" "Nasedni a já tě odvezu domů" řekl mileji. Vydechla jsem a nasedla si, celou cestu jsem koukala z okna a brečela. Asi se ptáte proč..

Flashback:

Ty děvko!

Ty jsi mi dal facku?!

Jestli budeš odmlouvat, nebo budeš dělat problémy, dopadneš  hůř, je ti to jasný!

A schytala jsem poslední kopanec do břicha

Endflashback

Měla jsem kluka a on pak začal brát drogy, byl agresivní, mlátil mě a vyhrožoval, tohle je moje poslední vzpomínka toho večera, kdy se předávkoval.. Ale nejhorší je, že i přesto jsem ho milovala.. Bieberovo chování mi připomnělo to, jak mě mlátil.. Ale už je to za mnou, teď je teď... Víte z čeho mám obavy.. Že on bude stejnej.

Když zastavil, vystoupila jsem a po stromě lezla k oknu. Potom jsem se osprchovala a převlékla do spodního prádla a dlouhého trička na spaní. Vzala si mobil a šla spát. Normálně nebrečím..sem bezcitná.. Takhle mě každý zná, ale tohle mi to připomnělo... Nebudu se k tomu vracet, jakoby se nic nestalo..

Ráno :


Ráno jsem se vzbudila v jedenáct, je sobota a přijdou Bieberovi.. Oblékla jsem se:

Obula jsem si svoje bílí Convers a z vlasů si udělala střapatý drdol( stejný jako na obrázku) a do vlasů jsem si dala ještě sluneční brejle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Obula jsem si svoje bílí Convers a z vlasů si udělala střapatý drdol( stejný jako na obrázku) a do vlasů jsem si dala ještě sluneční brejle. Nalíčila jsem se jako obvykle. Obočí, řasenka a rty, na ty jsem dala jen jahodový balzám a jsem hotová. Jelikož bude za chvilku oběd, nemá cenu snídat. "Ty vole!" Vykřikla jsem, když jsem si všimla úplně rudé tváře. Takže jsem si vzala makeup a snažila se to zamaskovat, ale vypadalo to ještě hůř.. Takže jsem to nechala bejt a šla do kuchyně s červeným ksichtem, protože mě zavolali. Už se těším. Když jsem došla dolů všichni už tam seděli a čekali jen na mě. Pozdravila jsem je a sedla si, ale jediné volné místo bylo vedle Biebra.. Sedla jsem si a čekala až na mě rodiče začnou křičet.. "Tak a teď nám vysvětli, kde jsi včera byla!" Řekla máma přísným hlasem. "Pryč" odpověděla jsem jakoby nic. "No takhle by to nešlo jasný, za 1) byla tu návštěva a za 2) si se ani nezeptala, chtěli jsme pořešit svatbu" dokončila matka svůj monolog. "Fajn, omlouvám se" řekla jsem nakonec, ale jen proto, aby mi dali pokoj. "Takže" začal táta. "Svatba bude za dva dny, vše už je naplánovaný" a teď jsem se zadusila slinou. "Mami?! vždyť.. Vždyť je mi šestnáct, nemůžu se ještě vdávat, nemám dokončenou ani střední! "Nebudeme o tom diskutovat!" Skončila matka debatu a tím mi dala najevo, ať jím a už jsem zticha. Snědla jsem asi dvě sousta a pak koukala jen do talíře. "Zlato, proč nejíš?" zeptala se mě starostlivě mamka. "Není mi dobře" a ani jsem nelhala. Motala se mi hlava a tak jsem se omluvila a šla do pokoje. U jídla jsem tu tvář skrývala. Asi za deset minut někdo zaťukal a vešel. Ten dotyčný byl táta. "Zlato?" a najednou se zhrozil. "Co to máš na tváři?!"  "Nic tati... jen.. jen jsem upadla" táta se na mě podezíravě podíval, ale pak to nechal být a oznámil mi, že přišel Justin. "Můžu?" zeptal se mile. Jen jsem mírně přikývla a zavřela na chvilku oči. Pod jeho váhou se prohnula postel. "Hele, to co jsem včera udělal.. prostě se chci omluvit, je mi to  líto, odpustíš?" Přikývla jsem a  přátelsky jsme se obejmuli. Pak odešel a já usnula.


Takže další část na světě, snad se líbí♥


You are my CurseWhere stories live. Discover now