|Chapter 4|

57 3 4
                                    

Jelikož se školou asi končím, tak jsem vstala až v deset, ale stejně mě budila mamka, že jdeme vybrat šaty a boty atd.. Svatba je totiž už zejtra! Oblékla jsem si obyčejný černý džíny a k tomu jsem si vzala šedej crop top a doladila to tělovým svetrem.

Obula jsem si Vansky a šla do koupelny

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Obula jsem si Vansky a šla do koupelny. Tam jsem se nalíčila jako obvykle a vlasy si dala do střapatého drdolu. Pomalým krokem jsem se dobelhala do kuchyně a tam si udělala kafe. "Angel, už pojedeme, připravená?" Volala na mě mamka z předsíně. "Už jdu!" Křikla jsem na ní docela hnusně, ale fakt z toho nebude "HapppyEnd", jak si asi má matka myslí.


"Co tyhle?" Ukázala matka asi už na desátý odporný šaty, víte co.. Podle matčinýho výběru.  "Chci tyhle" ukázala jsem na krásný šaty. A boty jsem si vybrala na hodně... Hodně vysokým podpatku.

 Hodně vysokým podpatku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po útrapných nákupech, jsme si s mamkou dali oběd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po útrapných nákupech, jsme si s mamkou dali oběd. "Líbí se ti?" zeptala se mě a já se zadusila vlastní slinou. "Kdo?!" Zeptala sem se, i když vím na koho se ptala. "Justin přece!" Řekla a poklepala si na čelo. "Ne!!" Odpověděla jsem jí hned. Ona pokroutila hlavou a řekla mi větu, která mě popravdě zarazila. "Já nechápu, proč si to oba nepřiznáte, oba po sobě pokukujete jak dva zamilovaní, i Pattie si toho všimla" řekla mi a udělala na mě pobavenou grimasu. "Tak asi vidíte špatně" zaculila jsem se na ní a napodobila její výraz. "No jak myslíš" řekla nakonec a pokynula číšníkovi, že budeme platit. V autě bylo ticho a přišlo mi, jakoby mamku moje odpověď zároveň zklamala a asi si přála, aby jsme se do sebe zamilovali, nebo co já vím. Každopádně byla smutná. Přišla jsem domů a flákla sebou na postel. Asi bych měla Kylie říct o tom, že ze mě brzo bude paní Biebrová. Takže jsem vzala mobil a vytočila její číslo.

"Ano?" Ozvalo se z mobilu.

"Kylie musím ti něco říct, je to důležitý" řekla jsem.

 "Bože! Snad nejsi těhotná?!" Řekla vyděšeně.

"Ne" a zasmála jsem se.

"Přijeď a vezmi si sebou nějaký oblečení!" Nakázala jsem jí.

"Proč?" Zeptala se.

"Protože u mě spíš frajerko!" Řekla jsem jí se smíchem.

"Dobře" a taky se zasmála.


Zavěsila jsem a doběhla dolů za mamkou. "Mami?" Řekla jsem milým a prosebným tónem. "Ano zlato?" řekla o něco šťastněji, něž v autě. "Může u nás přespat Kylie?"   "Jasně" odpověděla mi, takže jsem vyběhla do kuchyně a začala připravovat občerstvení a postupně ho nosila do pokoje. Za chvilku se ozval zvonek. "Jdu tam!" Vykřikla jsem. Pozdravila jsem se s Kylie a táhla jí do pokoje. Jelikož jsme se dlouho neviděli, tak jsme si povyprávěli, třeba že má novýho kluka Ryana. Pak přišlo to, proč je vlastně tady. "Víš Kylie, jak jsem ti říkala, že ti musím říct něco moc důležitýho.." odmlčela jsem se a ona pořád přikyvovala, čekala až jí to konečně řeknu. "Budu se vdávat" řekla jsem tiše a pořád jí koukala do očí. "Cože?!" Vytřeštila oči. "Víš jak jsme s v mafii s Biebrovými?" Přikývla. "No tak oni mají syna a moji a jeho rodiče nám zhruba před týdnem oznámili, že se vezmeme." Řekla jsem sklesle. "To je mi líto Rosalie, ale neboj, snad to nebude tak hrozný, já tu budu vždycky" řekla a obejmula mě. "Nebudeme na to teď myslet a kazit si dnešek" řekla jsem a pokusila se o úsměv. Pak jsme jen koukali na filmy a já asi u třetího filmu usnula.


Když jsem se vzbudila, měla jsem na stole vzkaz od Kylie, že už musela domů. Je sedm ráno a já se musím připravit na svatbu.


To je pro dnešek všechno a příštím díle se už vezmou a nebo ne? Každopádně se máte ještě na co těšit♥ Zatím ahoj♥ :)  Pokud chcete věnování, tak mi to napište a já vám postupně to věnování  dám :)

You are my CurseWhere stories live. Discover now