"merak etme,ben burdayım"

336 18 9
                                    

Serkan Cemrenin odasına adım attığı an Cemre bunu hiss etmişti.Serkan onu öyle görüceğini hiç düşünmemişti.Cemre görmese bile, o gözleri, ağlamaktan perişan etmişti.Serkan Merala döndü.
SERKAN:Meral....?
MERAL:Evet.....
SERKAN:Meral ,bize izin verirmisin?
Meral "tabi"diyerek odadan çıktı.Cemre sakince başını aşağı dikmişti.Serkan ona yavaşca yaklaştı ve yanında oturdu

Parmağını Cemrenin eline dokundurdu.Cemre kafasıyla birlikte ona döndü.Serkan onun elinden tuttu ve kendine çekti .Sım sıkı sarıldı.Şimdi konuşmak yerine ona sarılarak destek oluyordu.Cemre onun göğüsünde, kendini bıraktı kaç gündü,içine attığı acıyı sesli ağlayarak döküyordu.Serkan sa onun saçını okşuyor,sanki Cemrenin bütün acılarını söküp almaya çalışıyordu.Bir kaç dakika geçtikden sonra Serkan Cemreyi bıraktı.Şu an Cemre biraz sakinleşmişti.Cemre yine göremediği o gözlerini yere dikmiş halde...
CEMRE:Sen bura nasıl geldin....?
SERKAN:Kızlardan duydum ve bilet alınca geldim.Aradan bu kadar sene geçti diye benim seni unuttuğumu mu sandın.Bak bende senin gibiyim işte...sen bana haber vermeden,"hoşçakal bile demeden gittin,bende habar vermeden geldim...Arkadaşım bu durumdayken ben nasıl orda kalırdım ki.....
Cemre :
boşuna gelmişsin senin tanıdığın Cemre öldü artık, benim ölüden bir farkım yok ki.......
Serkan bir şey söylemek isterken Cemrenin halası içeri girdi

-Cemre sana kaç defa söylemem gerekiyor.Biz senin iyleşmen için ne gerekiyorsa yapıcağız.
Serkan Cemrenin gözlerinin tedavisi için gerekli paranın rakamlarının oldukça büyük olduğunu Meralden az evvel duymuştu.
SERKAN:Cemre bak bende burdayım ,bir çözüm buluruz.Ben senin böyle kalmana izin veremem....sen pes edemezsin....
Bu zaman Mert içeri girdi ve avukatın geldiğini ve hepsiyle görüşmek istediğini söyledi.Her kes salonda toplandı. avukat Gökhanın avukatı olduğunu ve Gökhanın ölüm sebebinin kaza değil,suikast olduğunu anlattı.Polislerin araştırmaları sonucu,motorun içinden bazı hisselerin bilerek , değiştirilmesi apacık ortadaydı .
Mert duramadı ve her kesin merak ettiği bir soruyu sordu.
MERT:Kim böyle bir şey yaptırsın ki ? Ve neden???
Avukat
-sebebi Gökhanın yarışlardan biriktirdiği paraydı..Bir kaç gün önce Gökhan benim yanıma geldi ve bana vesiyetini kayd etmeğğimi söyledi.
Ben sebebini sorduğumda o bana babasıyla ilgili bazı şeyler anlattı.Onun babası çok ac göz kumarbaz herifin biri ve para için herşey yapabilecek tipdeydi.
CEMRE: yani bunu öz babası mı istedi.inanamıyorum!!!!!!
Cemrenin kalbi sıkışmıtı.
AVUKAT:
-Evet... malesef bunu o yaptırmış olmalı.Ama onun bilmediği bir şey vardı.Adamın, bunu siz evlenmeden önce yapması işine yarıycağını düşünse bile,Gökhan onun düşünmediği birşeyi .....artık çoktan imzalamıştı.Bu elimde gördüğünüz bu senet,Gökhanın bütün parasını Cemrenin üstüne geçirdiğini gösteriyor.Bunu Cemre duyduğunda asasıyla salondan ayrıldı.'O paraları ben istemiyorum, onların benim için değeri kalmadı "Artık' dedi ve Meralin yardımıyla odaya kalktı.
İki gün geçse bile kimse Cemreni inadından dönderemiyordu ."Ben o parayla emeliyat olunmakdansa ölürüm, o para benden benim sevdiğimi,aşkımı aldı".Şimdi ...yok istemiyorum....
Ama Serkan pes etmiyordu..Zorda olsa
SERKAN: Gökhan seni böyle görse mutlu olurmuydu.Lütfen Cemre karanlıktan çık bize geri dön,bizi sevgi dolu bakışlarından mahrum etme.

Sonunda Cemre itna oldu.Ama Serkan o gün geri dönmek mecburiyetindeydi ,Eylül yine üvey babası tarafından tehdit ediliyordu.
Aradan 3 yıl geçti
Cemre ünlü bir firmanın sahibiydi işleri ,Gökhanın eski dostu Emmi ve  Joshla birlikde yürütüyordu.Arada sırada Mert te yardıma geliyordu.Ama 3 yılda da bazı olaylar yaşanmıştı.Serkanın babası hayatını kayb etmişti.


Cemre bunu duyduğunda Serkanın yanında olmuştu.Cemre bir kaç gün orda kaldığı sürede az kalsın ölücekti.Gökhanın babası kendi şahsen onu kaçırmış ,toprağa canlı canlı gömerken son anda  Serkan onları bulmuştu

 #cemser     Bir başka hikaye :sen ve ben Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin