Deel 28

68 7 2
                                    

Ik maak me op en trek een simpele outfit aan. Mijn haar doe ik in een strakke, hoge staart. Ik doe mijn geurtje van Armani op en loop dan naar beneden. Ouassim komt even later de trap aflopen in een nette outfit. Ik pak het bord en neem die mee naar de auto. We stoppen bij een vlaaienwinkel en haal daar een hele red velvet taart. Daarna rijden we door naar zijn ouders. We stappen uit en bellen aan. Zijn broer doet de deur open. Ik slik en zet een neppe lach op. 'Hewa broer' zegt Ouass. 'Fakka dan' zegt Nadir. Ze geven elkaar de mannenknuffel en hij geeft me daarna een hand met een zacht kneepje. Ik doe alsof er niks is gebeurd en loop rustig door naar binnen. 'Salam marhaba marhaba' hoor ik mijn schoonmoeder. 'Noor' roept ze blij. Ze komt naar me toe en groet me met 4 kusjes op me wangen en een stevige knuffel. Ik geef mijn schoonvader een hand, en dat doe ik ook bij zijn broers. We zitten met zn allen gezellig op de bank tot de woonkamerdeur opeens open gaat. 'Nadia' roep ik blij. Nadia is het zusje van Ouass ze is 16 jaar. Ik sta op en loop naar haar toe om haar te groeten. 'Ik ga heel even me moeder helpen ben zo terug' zegt ze snel. 'Ik kom ook helpen' zeg ik en volg haar. Ik begin met tafeldekken en iedereen staat op om handen te wassen. Opeens voel ik een hand op me bil. Ik sta meteen recht en kijk Nadir boos aan. Ik loop weer naar de keuken en neem de laatste borden mee. We gaan samen zitten en praten over van alles en nog wat. 'Naad' zeg ik. Ze kijkt me vragend aan net als iedereen aan de tafel. 'Wil je morgen bij ons komen logeren' vraag ik. Ze knikt enthousiast. Mijn schoonmoeder kijkt me liefdevol aan. 'Je had eigenlijk vandaag al mee kunnen gaan maar ik begin morgen weer met werken' zeg ik. 'Mehlisch is niet erg ik kom morgenavond wel' glimlacht ze. Ik knik en eet weer rustig verder. Als we klaar zijn met eten help ik afruimen en ga daarna op de bank zitten naast Ouassim. Mijn schoonmoeder komt binnenlopen en vraagt of we thee willen of nog niet. Iedereen stemt toe maar dan maakt Nadir een opmerking. 'Mama laat Noor de thee maken ze maakt echt de beste thee' zegt hij. Ik kijk hem vreemd aan. 'Nee gasten horen niet in de keuken te staan' zegt zijn moeder. 'Nee gelti ik ben geen gast ik ben nu familie' zeg ik op mijn beurt en sta op om thee te maken. Nadia legt alvast koekjes en de taart op tafel en ik neem het dienblad met de thee en glazen mee. Wanneer alles op tafel staat komt iedereen erbij zitten. We kletsen wat en het is hartstikke gezellig. 'Noor zullen we gaan' vraagt Ouass rond 20:00. Ik knik en sta op. 'Blijf nog even' dringt mijn schoonmoeder aan. 'Nee sorry wil het wel maar kan echt niet moet morgen vroeg werken' zeg ik dan. Ze knikt een beetje sip maar glimlacht alweer heel snel. 'Nadia ik zie je morgen schat' zeg ik en neem van iedereen afscheid. Thuis aangekomen neem ik een snelle douche en val als een blok in slaap.

Een irritant zoemend geluid vult de slaapkamer en algauw merk ik dat het de wekker is. Ik zet hem uit en sta vermoeid op. Ik loop naar de douche en was mijn gezicht. Ik loop de badkamer weer uit en ga aan mijn make up tafel zitten om me klaar te maken. Voor de grap besluit ik kleurlenzen in te doen. Ze zijn blauw/grijs van kleur. Daarna trek ik een kort leren rokje met een strik aan de zijkant aan. Daarboven doe ik een felrood blousje met een diep uitgesneden v-hals. Ik doe een dunne panty aan en mijn zwarte cut-out boots met hak. Mijn haren krul ik van onder en laat het zo hangen ik pak alvast mijn MacBook en stop die in mijn laptoptas ik een andere tas stop ik alle mappen en papieren. Ik pak mijn autosleutels en loop dan de trap af. Ik ontbijt en doe warme chocolademelk in mn mok zodat ik het in de auto kan drinken. Ik sluit zachtjes de deur en rij dan naar werk.

Het is inmiddels 16:00 en ik zit nog op mijn kantoor. Als ik plots allemaal gegil door het gebouw hoor. Ik log snel in op mijn iMac en bekijk de camera beelden. Ik zie dat er mannen met bivakmutsen het gebouw zijn binnengestormd. Ik ren naar mijn kantoor deur en doe die opslot. Ik bel 112 en geef het adres daarna doe ik mijn kantoordeur open en ren naar mijm collega's die onder vuur worden gehouden. 'Hey' schreeuw ik keihard. Ze kijken me allebei aan. Hij richt zijn geweer op mij en loopt dichterbij. Dan komt Zakaria via de andere kant geschrokken aanlopen. 'Noor' schreeuwt hij. Ik slik. De man draait zich om en ik grijp mijn kans en duw hem vooruit waardoor zijn pistool valt. Ik pak het snel op en richt het op de man en dan op de andere schutter. 'Ik zou je maar gedeisd houden' waarschuw ik. 'Ik ben niet bang om hem te gebruiken' ga ik verder. Ik loop bedreigend op de 2 mannen af en laat mijn collega's vluchten. Ik gier van de adrenaline. Mijn borstkast gaat hevig op en neer. Na een paar minuten hoor ik sirenes en niet veel later staan er agenten boven. 'Handen omhoog' schreeuwen ze. 'Laat je wapens vallen' gaan ze verder. 4 agenten gaan op de mannen zitten en ik gooi het geweer op de grond. Ik zucht en laat mezelf op de dichtsbijzijnde stoel vallen. Ik voel me zelf onwel worden en concentreer me op mijn ademhaling. 'Mevrouw gaat het wel' zegt een agent met felblauwe ogen. Ik knik maar wat. Dan komt er nog iemand bij. 'Noor gaat het' zegt Zakaria. 'Water' zeg ik hyperventilerend. Zakaria rent weg om water te halen en de agent houd mijn hand vast. 'Let op uw ademhaling, je neus in mond uit' zegt hij kalm en doet het voor. Ik doe hem rustig na. Wanneer Zakaria terug is met water drink ik dat langzaam op en merk dat ik weer rustig ben. 'Bedankt' zeg ik tegen de agent en knik dan naar Zakaria. Ik besluit om mijn spullen te pakken en dan naar huis te gaan. Zakaria heeft me beloofd om hier de boel goed af te sluiten. 

Hey lieve dames het spijt me heel erg voor mijn update gedrag. Had het heel erg druk en had totaal geen inspiratie ik hoop dat ik het hiermee goed maak xxx

Loyalty before RoyaltyWhere stories live. Discover now