Deel 16

96 9 2
                                    

1 week later..

Ik ben alleen thuis met Aliyah. Ik heb Rachid nog steeds niet gezien. Ik heb hem 1 keer door de telefoon gesproken en thats it. Wat hij me toen vertelde heeft me angst in mijn hart geboezemt.

'Hallo' vroeg ik. 'Noor' zei een mannenstem. 'Rachid' vroeg ik ongelovig. 'Rachid waar ben je' huil ik. 'Noor habiba ik ben bezig binnenkort zijn we weer samen' zegt hij. 'Ik mis je' snik ik hard. Ik geloof hem niet iets zegt me dat het niet goed komt en dat dit de laatste keer kan zijn dat ik hem spreek. 'Noor ik mis jou ook luister alsjeblieft goed naar me' zegt hij snel. 'Ik luister' zeg ik zacht. 'Ik hou van je Noor meer dan van wat dan ook. Je moet naar onze kamer gaan. Open mijn sokkenlade en zoek mijn Ralph lauren sokken daarin ligt iets voor je. Onthoud Noor ik hou van jou en ook van Aliyah. Doe voorzichtig schat' snikt hij. Daarna hangt hij meteen op.

Ik veeg de tranen weg als ik terug denk aan dat moment. Nu ik eraan denk ik heb nog steeds niet gekeken in zijn sokkenlade. Ik ren met 2 treden tegelijk de trap op richting onze kamer. Daar aangekomen trek ik zijn lade open en zoek zijn Ralph Lauren sokken. Als ik die heb gevonden trek ik de sokken uit elkaar en er valt een opgevouwen papiertje uit. Ik begin te lezen..

Lieve lieve lieve Noor
Ons leven samen was iets waar elk mens naar verlangt. Helaas moet ik je laten weten dat er een kans is dat ons mooie leventje stopt. We worden al een tijdje achtervolgt door de groep mannen waar ik voor heb gewerkt. Ze willen maar een ding dat is mij dood hebben. Daarom ben ik nu niet thuis wat ik natuurlijk met heel mijn hart en ziel wil. Ik ben geld aan het verzamelen door van alles om ze te betalen en dan laten ze ons hopelijk met rust. Maar er is ook een kans dat ze me eerder te pakken krijgen en me doodschieten. Als dat het geval is Noor beloof me dat je jezelf niet gek gaat maken. Het is goed zo. Trouw met Ouassim het is een goede jongen hij zal goed voor je zorgen en ook voor Aliyah. Beloof me dat Noor! Als er iets met je gebeurd zal ik het mezelf nooit vergeven. Ik hou van je dat zal ik altijd blijven doen. Moge Allah me vergeven voor mijn daden en moge we elkaar terug zien in Jannat el-firdaws! En Noor schat do me a favor! Bid voordat er voor jou gebeden word! Niets is zeker misschien zie je me terug en leven we samen verder maar de kans is groot dat ik dit niet overleef. Vergeef me dat ik je niet bij kan staan! Vergeef me dat ik je niet meer gelukkig kan maken! En vergeef me voor alles wat ik je heb aangedaan! Ik hou van je Noor en ik hou ook van Aliyah. Wees niet verdrietig om mij. Leef je leven schat en denk niet aan het verleden want je hebt al teveel geleden. Zorg goed voor Aliyah laat me trots op jullie zijn. Vertel haar over mij laat haar weten dat papa trots is op zijn meisje. Onthoud Loyalty before Royalty. Dit was het dan. Ik hou van je je zielsverwant..

Tranen druppelen op het blad. 'Rachid' roep ik uit. 'Dit kan niet' schreeuw ik. Ik begin met van alles te gooien. Mijn hart brand! Leegte! Alleen maar leegte! Ik kan hier niet mee leven. Dit doet te pijn. Wetend dat mijn man elk moment dood kan gaan of misschien al is. Ik moet hem nog een keer spreken. Ik bel het nummer terug waar hij me mee had gebelt. Ik krijg meteen de voicemail te pakken. Ik loop terug naar beneden. 'Aliyah' huil ik. Ik loop op haar af en druk haar stevig tegen me aan. Ik voel het kloppen van haar hart alsof het die van Rachid is. Ik snik het uit en voel een enorme steek in mijn hoofd. 'Rachid' vraag ik. Ik sta op en voel me meteen duizelig worden. Ik val met een harde klap op de grond.

Pov Ouassim

Ik hoor haar om Rachid vragen en ik loop meteen naar haar toe. Te laat ze valt met een klap op de grond. Ik til haar op en leg haar neer op de bank. Ik laat haar liggen en besluit om haar broer te bellen. 'Met Salim' zegt een zware stem. 'Salim met Ouassim kom naar Noor's huis om Aliyah op te halen' zeg ik. 'Kom eraan' antwoord hij. Na een kwartiertje word er aangebeld en ga ik open doen. Ik geef hem Aliyah aan en een tas met spullen. 'Waar is Noor' vraagt hij. 'Ze slaapt ze voelt zich niet zo lekker' zeg ik maar. Hij knikt en loopt dan weg. Ik ga aan de andere kant van de bankzitten en start netflix om een film te kijken. Als de film is afgelopen besluit ik om te koken en maak een heerlijke pasta. 'Rachid wat maak je' hoor ik een zachte stem. Ze komt de keuken binnen en kijkt me geschrokken aan. 'Ouassim' vraagt ze en begint keihard te huilen. 'Noor wat is er' vraag ik bezorgd. 'Rachid gaat dood of is misschien al dood' snikt ze. Haar borstkas gaat heel snel op en neer en mijn t-shirt is nat door haar tranen. 'Noor, lieve schat doe rustig alles staat geschreven het komt goed' zeg ik haar geruststellend. Ze kijkt me met betraande ogen aan. 'Waar is Aliyah' vraagt ze. 'Naar je moeder' zeg ik. Ze knikt en loopt dan terug naar de woonkamer. Ik dek de tafel en leg alles neer. Als we beginnen te eten kijkt ze verdrietig naar de plek tegenover haar. Ze eet een paar hapjes en gaat dan achterover geleunt zitten. Ik ruim af en stop alles in de vaatwasser. Ik ga naast haar op de bank zitten en besluit om tv te kijken. 'Wat wil je kijken' vraag ik haar. 'Nieuws' zegt ze. Ik doe het nieuws aan en het gaat over een ernstige schietpartij. Noor schiet overeind en begint aandachtig te luisteren. 'Er zijn 2 mensen omgekomen waarvan bij de een nog geen identiteit bekend is' vertelt de man. 'Sorry mijn fout ik krijg net te horen dat ze weten wie de overledenen zijn. De eerste man is Nordin (..) en de tweede is..' Noor kijkt bang naar het scherm en de tranen stromen al over haar wangen. 'Rachid (..)' zegt de man. Er valt een pijnlijke stilte.

Pov Noor

'Neeeeeeee' schreeuw ik keihard en ren op de tv af. 'Je liegt! Rachid leeft nog' schreeuw ik. Ik sla tegen het scherm aan ik begin er tegen te schoppen tot dat de tv hard op de grond valt en ik er uitgeput naast neerzak. 'Rachid.. Is.. Niet.. Dood' puf ik buitenadem. 'Noor rustig' zegt Ouassim en trekt me omhoog. Ik heb geen kracht om tegen te werken en leun tegen hem aan. Het voelt alsof iemand mijn hart uit mijn lichaam heeft getrokken en het nu in stukken snijd. Dit gun ik niemand zelfs mijn aardsvijand niet. Ik kan het niet geloven! Mijn man is weg.. Gewoon weg.. Allahy Rahmou..

Allahy Rahmou Rachid.. Girls heftig hoofdstuk vinden jullie niet? Not lying I cried while writing this chapter..😁
Kuss

Loyalty before RoyaltyWhere stories live. Discover now