Deel 8

165 10 0
                                    

We zijn 2 maanden verder en we zijn thuis als een gelukkig gezinnetje. Ik heb flink gesport en heb een dieet gevolgd. Ik ben al mijn zwangerschaps vet kwijtgeraakt en train nu voor een strakke buik. Ik trok een witte adidas t-shirt met rode letters aan daaronder trok ik een grijze tuinbroek aan en liet een kant loshangen. Ik trok rode adidas supercolors aan als schoenen en maakte me toen op. Aliyah lag in haar bed te slapen. Toen ik klaar was deed ik mijn haar in een staart naar achter. En liep haar kamer in. 'Habiba Aliyah' fluisterde ik. Ik tilde haar op en trok een rood setje voor haar aan. Ik deed een witte mutsje op en nam haar mee naar beneden. Ik maakt een flesje voor haar en gaf het haar. Ze keek me aan met de mooie kijkers van haar. 'Ga je samen met mama boodschapjes doen' glimlachte ik naar haar. Ik deed haar een jasje aan en stopte haar in haar kinderwagen. Het was niet koud dus ik trok geen jas aan. Ik liep richting het winkelcentrum en liep langs een groep hangjongens. 'Geen schaamte he kijken naar een getrouwde vrouw' hoorde ik een bekende stem zeggen. Ik draaide me om en keek recht in het gezicht van mijn beste vriendin. 'Hey schat' glimlachte ik blij en gaf haar een knuffel en 4 kussen op haar wang. 'Salam mop hoe is t' vroeg ze kijkend naar Aliyah. 'Goed Alhamdoulilah en met jou' vroeg ik. 'Goed ik ga binnenkort verloven in Sha Allah' zei ze blozend. 'Wat leuk! Allahy kamal bikhair' zei ik oprecht. 'Ameen' zei ze zacht. 'En hoe is het met de kleine' zei ze lief en keek naar om zich heen kijkende Aliyah. 'Ze heet Aliyah en het gaat goed Alhamdoulilah' zei ik heel trots. 'Alhamdoulilah geef me je nummer we moeten contact houden' zei ze. Ik knikte en gaf haar mijn nummer na nog eventjes gekletst te hebben namen we afscheid. Ik liep samen met mijn meisje naar de albert heijn. Ik pakte alle benodigheden en liep naar de snoepafdeling. Opeens vulde een standaard iphone beltoon de supermarkt. Ik nam snel op. 'Met Noor' zei ik. 'Salam met mij' zei Rachid. 'Salam schat' zei ik. 'Hoe gaat het met mijn prinsesjes'. 'Het gaat goed' . 'Oja wat doen jullie' zegt hij plagend. 'We zijn in de albert heijn boodschappen doen' zeg ik. Opeens botst iemand hard tegen mijn arm waardoor mijn telefoon hard op de grond valt. 'Sorry' zegt de jongen. Waarom komt hij me zo bekend voor. 'G-geeft niet' stotter ik. Ik buk naar mijn telefoon en doe hem meteen aan me oor. 'Noor' hoor ik hard. 'Ja Rachid' zeg ik. 'Wat is er gebeurd' vraagt hij bezorgd. 'Niks iemand botste tegen me op thats it' zeg ik snel en kies een paar zakken snoep uit. 'Oh oke ik ga weer aan het werk tot straks' zegt hij haastig. 'Isgoed lief doe voorzichtig' zeg ik. 'Ik hou van je'. 'Ik ook van jou' zeg ik met kloppend hart.

Ik stop de lasagne in de oven en ga naast Aliyah op de bank zitten. Ze ligt op haar rug naar het plafond te kijken. 'Baby' zeg ik moederlijk. Ik til haar op en hou haar in de lucht. Ik geef haar een dikke kus en wieg haar. De deur gaat open en Rachid komt binnen. 'Hey schat' zegt hij en drukt een kus op mijn lippen en een op Aliyah's hoofd. 'Ga maar naar papa ' zeg ik. Niet dat ze het begrijpt maar ja. Ik geef haar aan Rachid en loop weer naar de keuken om een frisse salade te maken. Als ik dat heb gedaan ren ik naar boven en trek een joggingbroek aan met een calvin klein Top. Daarna ren ik terug naar beneden en haal het eten uit de oven. Ik leg alles op tafel en neem Aliyah van Rachid over. Hij gaat aan tafel zitten en ik leg haar in de box waarna ik zelf ook ga zitten. 'Hmm lekker gemaakt amoura' complimenteert hij me. 'Dankjewel schat' glimlach ik. Hij pakt mijn hand vast boven de tafel en kijkt me intens aan. 'Zin in nog een baby' grijnst hij. Ik kijk hem quasi verbaasd aan. 'Grapje schat' lacht hij. Ik grinnik en eet verder.

'Noor Aliyah huilt' mompelt Rachid. Ik draai me om en kijk hoelaat het is. 03:45
Ik gooi de deken geïrriteerd over mijn hoofd heen en voel hoe Rachid het bed verlaat. Ik kijk naar hem op en zie hem alleen in zijn boxer naar Aliyah lopen. Ik wil dit zien! Ik sta met heel veel moeite op en volg hun. Hij heeft haar opgetilt en gaapt heel schattig. Ik maak er een foto van en ga dan weer terug naar bed. Ik ben echt erg ik laat hem gewoon achter. Ik sta snel weer op en neem Aliyah van hem over. Hij maakt een flesje en geeft het aan mij. Ik sus haar en geef haar flesje. Na een tijdje valt ze weer in slaap en leg ik haar in haar bedje. Daarna ga ik terug naar me bed en Rachid ligt er met open armen op me te wachten. Ik laat me naast hem zakken en knuffel hem stevig. 

'Noor' roept iemand mijn naam. Met barstende koppijn open ik mijn ogen. 'Gaat het' vraagt Rachid bezorgd. 'Hoofdpijn' snotter ik. Ik heb de griep te pakken. 'Blijf liggen het is al 12:00 ik breng Aliyah even naar je moeder als je dat wilt' zegt hij. 'Isgoed' zeg ik en sta op. Ik pak al haar spulletjes haar melk en flesje. Ik geef haar een dikke kus op haar wang en zwaai hun dan uit. Ik plof op de bank en gooi een dekentje over me heen.

'Wakker worden' word er in me oor gefluistert. Ik kijk geschrokken op en zie Rachid glimlachend naar me kijken. 'Hey ' zeg ik schor. 'Ik heb soep voor je gemaakt' zegt hij weer en geeft het aan mij. 'Dankjewel lief' zeg ik dankbaar. Ik eet van mijn soep en hij komt naast me zitten. Hij slaat zijn arm om me heen en we blijven zo samen een film kijken.

Hey girlss,
Ik zal tijdelijk wat minder posten want het is weer toetsweek daardoor heb ik het echt heel druk! Maar ik zal het goedmaken zodra die voorbij is. Laat een berichtje achter wat jullie van het boek vinden x Aya

Loyalty before RoyaltyWhere stories live. Discover now