Capitolul 8

506 38 6
                                    

     Ne îndepărtăm și fiecare merge în mașina sa
îndreptandu-se spre locul de unde va trebui să-și înceapă misiunea. Ce ciudat suna asta ,,misiune". Am știut de mica că va veni și acest moment, eram pregătită fizic, dar psihic nu prea.

Am un plan de realizat și trebuie să mă țin tare pe poziții, căci nu vreau că ceva să meargă prost din cauza mea. Știți acel moment, înainte de examenul de absolvire, când ai o mulțime de emoții? Oh da, așa mă simt și eu acum, exact ca o școlăriță ce are emoții înainte de examen. Știu că nu ar trebui să am aceasta stare de neliniște, trebuie să mă liniștesc să mă gândesc la ceva pozitiv.

Flashback

,, - Cine e cea mai buna ciocolată din lume tu sau mami?

- Eu tati, eu! Iar tu eti cel mai bun tătic din lume!"

,, - Iată că a venit momentul sa mori, târâtură ! Sa arzi în iad lepră jegoasa!

Poc...

O doamne nu! Nu tatăl meu! De ce el? "

The end

   Nu mai permit nimănui să pareze onoarea familiei mele! Nimănui! Sunt o Castillo și vă voi arăta de ce sunt în stare!
Apăs accelerația la maxim și gonesc că o nebună la locul unde va trebui să-i astept pe ,,prietenii mei".  Nu mă va împiedica nimic să-mi duc planul la bun sfârșit.

- Amara, auzi, aici Andrew, ești la locul tau? am auzit vocea lui Andrew prin stația ce se afla pe locul de lângă mine.

- Da, exact acolo! La ceilalți ce se aude? E totul bine?

- Roxy e deja la restaurant, iar băieții așteaptă pe afară.

- Ok. Zile celorlalți să aibă grijă de ei.

- Amara, ai mai bine grija de tine! La tine este cel mai greu! Ești sigură că poți face fata? Nu este târziu să anulam totul!

- Sunt sigură Andrew, nu-ți face griji!

- Ok.

- Și.. Andrew...?

- Da? Sa întâmplat ceva?

- Mulțumesc!

- Of pitic, cu plăcere. Știi că mereu suntem aici.

    Mda, de când i-am cunoscut ei au devenit familia pe care am pierduto cu puțin timp în urmă. Am avut nevoie de susținere, am primit, am avut nevoie de îngrijire, nici vorba n-a fost, erau acolo. Deci ce pot sămi doresc mai mult?

Bip Bip Bip

     Stai...Acesta e GSP meu. Mmm prietenii mei sunt la o sută metri distanță. E timpul sa mă pregătesc, vine și rândul meu să acționez. Bag cheia în contact și pornesc masina.

,,Prietenii mei" sunt foarte aproape de locul unde mă aflu eu și unde va avea loc viitorul accident. Văd camionul trecând de locul stabilit și apăs accelerația, iar mașina mea prinde viteză. GSP-ul îmi arată că  cele două mașini însoțitoare sunt la câțiva străzi distanta de centru strada principală, iar viteza lor este una destul de mare pentru a nu avea timp sa franceze la timp.

Mașină mea se deplasează pe  banda alăturată cu cele două Mustanguri de culare neagra, la prima vedere tunate. Acest tip de mașini de folosesc cel mai des atunci când nu vrei sa intri in evidență.  Acum e timpul să sun la poliție.

- Domnilor polițiști, veniți repede pe Wall Streat, aici a avut loc un accident rutier, dar să fiți cu luminile stinse, căci  sunt niste nebuni și ar putea să o șteargă de aici daca vor afla că veniți! zic repede și închid telefonul apoi îl arunc peste geam, pentru siguranța.

Identitate dublăWhere stories live. Discover now