Capitolul 4

741 67 18
                                    

Suntem în fața clubului, dar parca ceva mă oprește să intru. O senzație de pericol plutește în aer și ceva îmi spune că seara asta nu va avea un final fericit. Un pic mai departe de mașina noastră erau parcate și celelalte mașini, un Audi R8 și un BMW X5.

- Ce așa greu ați ajuns? ne întreabă Roxy alarmată. Totul e ok?

-Da, cum sa nu fie, nu vezi bine sau ce? Să mergem odată că am chef de nebunii in seara asta. Diego, frate, ești cu mine? Întreabă Zayn pe idiotul de lângă mine.

- Nu frate, în seara asta sunt cuminte. Sunt la volan și nu am nevoie de probleme cu politia.

- Lăsați palavrageala și haideți să intrăm, cu siguranță suntem deja așteptați. Va promit o seara de neuitat, dragilor.

Elena, dar și ceilalți păreau atât de nerăbdători, încât voiam să văd și eu cei așa de deosebit în acest club. La intrare ne întâmpină o matahala și ne cere să ne prezentăm, dar Elena se apropie de el și îi zice ceva la ureche, apoi gorila se da la oparte și noi trecem fara probleme. Un miros puternic de alcool și țigări îmi ajunge la nas. Încăperea este plina cu ochi de adolescenți aflați într-o stare deplorabilă și demna de mila. Fete care mai de care mai dezbrăcate se dau pe lângă băieții de bani gata.

Imediat ce am intrat suntem întâmpinați de un băiat ce avea în jur de vreo 26 de ani. Era de o statură înaltă, un par negru ca taciunea și trăsăturile feței fine că mătasea. Probabil acesta era vărul Elenei și proprietarul clubului.

- Verișoară, ce placere sa te revăd, zice și o îmbrățișează pe Elena. Aceasta din câte înțeleg este noua ta șefa, da?

- Da și nu doar șefa, ci și prietena mea...

- Amara Castillo, încantata de cunoștință, iar tu ești...? Băiatul ăsta mi se pare suspect,sigur e ceva îneregulă cu el.

- Alex Salvador, mă bucur să te cunosc. Ești foarte frumoasă sa știi.

- Știu. Nu-i nevoie să mi se repete, zic și trec mai departe spre o canapea din piele naturală.

- De ce ești asa de...

- De rea? Elena vine din urma mea și îmi cere socoteala.Nu. Eu nu sunt rea, eu sunt așa cum vreau eu sa fiu și cum consider că merită să mă comport cu persoanele din jur,iar daca cineva are ceva de comentat ceva în privința asta, vreau să-mi zică acum în fața. Elena se uită mine parcă mai are un pic și sare la gâtul meu. Probabil am fost răutăcioasă, dar acest loc nu-mi insufla încredere și nici stăpânul lui.

Alex este genul de persoana care te face să zbori până la ceruri, doar pentru că mai apoi sa te vadă căzând și să râdă de tine. El este exemplul viu că oamenii sunt niste profitori și egoiști, cărora nu le pasă nici cât negru sub unghie de ceilalți. Poate că trag concluzii pripite, dar asta e strict părerea mea.

Elena bolborosește ceva că cică s-ar duce după băuturi și pleacă spre o direcție necunoscută. Am rămas doar eu și Roxy, băieții sau dus la ,, vânat" , chiar și Diego care zicea că asta seara este pas. În gând îmi vine fata lor bucuroasa când am acceptat să mergem aici.

- Ce-i așa de deosebit în clubul asta de erați așa de bucuroși, o întreb deodată pe Roxy.

- Pai acesta este cel mai grozav club din Los Angeles, iar accesul este strict interzis persoanelor ce nu sunt pe liste. Andrew a spart baza lor de date, dar nu am găsit nimic corupt. Diego este sigur că aici se duc afaceri ilegale și vrea să afle despre ce este vorba.

- Dar Elena? Ea este de partea voastră?

- Elena nu are habar de asta... În fine vorbim alta dată, acum să mergem sa dansam puțin până vine băutură.

Identitate dublăWhere stories live. Discover now