16. Jessica

531 26 0
                                    

16 – Jessica

" Drink een beetje thee. Daar zal je wat van kalmeren " Mijn moeder geeft me het kopje thee en ik neem er voorzichtig een slok van. Het is nu al een paar uur nadat ik hem terug gezien heb en nog steeds hebben ze hem niet gevonden. Hij kan toch niet zomaar verdwenen zijn?! Hoe kan het dat ze hem niet vinden?!

Ik blaas zachtjes. De thee is redelijk warm. Het zorgt ervoor dat ik me warmer begin te voelen. Het lijkt wel alsof mijn lichaam op de pauzeknop heeft gedrukt. Ik denk aan niets anders meer en ik doe niets anders meer dan in bed te liggen.

Ethan is net naar zijn eigen appartement. Wat spulletjes gaan halen, samen met een agent. De politie is bang dat ik niet de enige ben die op Jamies lijst staat. Daar was ik zelf ook al bang voor. Normaal gezien komt hij terug naar hier. Hij mag hier blijven tot ze hem gevonden hebben. De politie vindt het zo makkelijker om ons te beschermen. Dan kunnen ze allemaal op één plaats blijven.

Ik zal pas gerust zijn als Ethan hier bij mij is. Wat als er iets met hem gebeurd nu hij even weg is? Ik mag er niet aan denken! Ik neem opnieuw een slokje thee. Hij is nu al een halfuur weg. Duurt het echt zo lang om wat kleren bij mekaar te nemen? Mijn vingers tikken op het kopje. Mijn blik is op de klok gericht.

Nog een kwartier gaat voorbij. Mijn ongerustheid is niet te harden en ik besluit hem te bellen. Ik moet nu zijn stem horen! Mijn vingers gaan over de toetsen en daarna plaats ik de gsm tegen mijn oor. Het duurt even voor ik zijn stem hoor aan de andere kant. " Ik ben net klaar met pakken. We komen er zo aan "

Ik ben blij om zijn stem te horen. Er is dus niets gebeurd. Het inpakken heeft alleen wat meer tijd gevraagd. " Oke, tot zo " Mijn gsm laat ik in mijn schoot vallen en ik drink nog eens van het kopje. Binnen een kwartiertje zal hij hier wel zijn. Misschien zelfs vroeger.

Een halfuur later is hij er nog steeds niet. Ik heb opnieuw al een paar keer geprobeerd om hem te bellen maar zonder resultaat. Is hij gewoon wat te laat en kan hij niet bellen of is er toch meer aan de hand? Ik loop snel de trap af. Eén van de agenten zit aan tafel met mijn vader. Ze lijken iets te bespreken.

" Ethan is er nog steeds niet " zeg ik meteen. Ze draaien allebei hun hoofd naar me toe. " Ik zal wel even naar de man bellen die hem begeleidt " De agent staat op en verlaat de kamer, zijn vingers gaan ondertussen al over het scherm. Ik blijf ongeduldig wachten, tot hij terug komt. " Ik krijg geen antwoord "

Laat het alstublieft niet waar zijn! Laat het alstublieft gewoon een onnozelheid zijn of iets dergelijks maar niets ernstigs. De agent begint opnieuw te bellen. Naar iemand anders dit keer, denk ik. Ze gaan kijken bij Ethans appartement. Mijn vader heeft zijn armen om me heen geslagen en wrijft over mijn rug. " Alles komt goed. Je zal zien dat er niets gebeurd is. Gewoon een misverstand " Ik hoop het.

A/N: Wat zou er aan de hand zijn? Heeft iemand een idee? :)

Vote/Comment/Follow

KidnappedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu