10. Jamie

568 27 0
                                    

10 – Jamie

Ik was vrijgelaten uit de gevangenis. Mijn eerste doel was om meteen naar het adres te gaan dat op het papiertje stond, dat Stuart me gestuurd had. Nu sta ik voor de deur van dat adres. Een gewoon rijhuis. Absoluut iets anders dan de gebouwen waar onze organisatie normaal in zit. Ik klop gewoon aan. Wat moet ik anders doen?

De deur gaat open en een meisje kijkt naar me. Ze ziet er gewoon uit, geen type voor een organisatie zoals die van Stuart. " Wie ben je? " vraagt ze me. Ik steek mijn handen in mijn zakken. " Jamie. Stuart stuurde me naar hier " Ik laat meteen zijn naam vallen en zie herkenning in haar ogen. " Heb je een identiteitskaart bij? " Ik had kunnen weten dat ze me niet zou vertrouwen. Ik neem mijn paspoort uit mijn portemonnee en toon hem aan haar. Daarna laat ze me binnen.

In de woonkamer zitten een aantal mannen. Een paar van hen herken ik als mannen van Stuart. Ik zit dus toch op het juiste adres. " Jamie? Eindelijk zien we je eens in levende lijven. We hebben al veel over je gehoord " zegt iemand van hen. Hij ziet mijn niet-begrijpende blik. " Jij bent toch diegene die wraak moet nemen op dat meisje "

Ze weten dus al veel meer dan ik gedacht had. " Ergens ligt een brief voor jou. Wacht, ik zal hem even zoeken " Dezelfde man loopt weg en komt wat later terug met een brief. Met grote letters staat mijn naam erop geschreven. Ik open hem meteen, zodra de man hem aan mij geeft.

Er zal je een persoon contacteren, Denzel heet hij. Hij zal Jessica en Ethan laten weten dat ze iets kunnen verwachten. Hij zal hen angst aanjagen. De verdere instructies komen van hem. – S

Denzel zeg ik een paar keer in mezelf. Ik ken geen Denzel. Iedereen in de ruimte kijkt naar me. " Blijkbaar komt er een man, Denzel, naar hier. " zeg ik kort. Als Stuart me naar hier gestuurd heeft dan zullen ze wel te vertrouwen zijn. Alhoewel, dat dacht ik van Ethan ook. En zie nu waar hij is. Bij zijn nieuwe vriendinnetje.

" Kan ik me soms ergens opfrissen? " Ik hang mijn rugzak wat beter over mijn schouder, voor iemand me de weg wijst naar boven. Een paar kamers zijn bewoond, dus ik zal niet de enige zijn die hier ondergedoken zit.

Na een lange douche, die ik hard nodig had, ga ik terug naar beneden. Er zit een nieuwe man bij. " Jij moet Jamie zijn " Hij komt naar me toe en schudt mijn hand. " Denzel? " De man begint kort te lachen. " Inderdaad. De enige echte " Hij gaat terug op dezelfde plaats zitten en ik zet me tegenover hem in een zetel. " Wat moest je doen van Stuart? " vraag ik hem meteen. In de brief stond dat hij Jessica en Ethan bang moest maken. Ik ben wel nieuwsgierig om te weten hoe hij dat gedaan heeft.

Een grijns siert zijn gezicht. " Op de goede oude manier, Jamie. Eentje waarbij ik zelf veel plezier gehad heb " Verkrachting. 'Hij zegt het woord niet maar het staat zo op zijn gezicht af te lezen. Jessica zal waarschijnlijk terug een wrak zijn. Alleen maak ik me wel zorgen over de politie. Ze zullen op zoek zijn naar Denzel en als ze ons samen zien dan ga ik terug de gevangenis in. Dat zal niet zijn wat Stuart in gedachten had.

A/N: Vote/Comment/Follow

KidnappedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu