Kapitel. 7

5.1K 129 10
                                    

Jeg smider mig på sengen da jeg kommer hjem, og finder min computer frem.

Jeg har ikke brugt min computer så jeg skal nok lave nogle indstillinger. Sidst jeg var på den er nok for 5 måneder siden.
Jeg ligger mig hurtigt ned på maven, skriver koden, og går i gang. Den skal både igennem virusskan, jeg skal downloade nødvendige programmer til skole, og koden skal ændres. Det tager en lille times tid, men da jeg er færdig, virker det hele lidt mere overskueligt.
Det er der jeg kommer i tanke om Kates seddel. Jeg hiver den hurtigt op af lommen, og selvom skriften er tværet en lille smule ud, kan jeg stadig læse det. Jeg logger på Facebook, og får ud af det blå 84 nye notifikationer om venneanmodninger. Jeg kører undrende igennem dem, og de er alle fra piger, som enten går på 1-2-3 eller 4 årgang. De fleste af dem kender jeg over hovedet ikke, hvilket er det der gør det hele så mystisk. Et par af dem er dog fra mine klassekammerater, samt Serena fra valgfag. Dem acceptere jeg uden at blinke, men resten lader jeg vente. Jeg opretter hurtigt gruppechat på messenger med Emily, Samantha og Nikita, hvor jeg sender dem et screenshot af venneanmodningerne. Nogen anelse om, hvorfor jeg pludselig modtager så mange?
Skriver jeg forundret, og ikke længe efter har de alle tre set den. Jeg observer de små talebobler der popper frem, og venter at en af dem bliver til en besked.

Emily: grund af det der skete i kantinen i dag, imellem dig og Lucas.

Samantha: Alle piger er jo vilde med ham, du har pirret deres nysgerrighed.

Nikita: Præcis. Men hvad skete der egentlig, Anna? Anede ikke i kendte hinanden!

Jeg læner mig tilbage i sengen, imens de fortsætter med at udspørge mig om Lucas. Det forvirrer mig dog en smule, det Samantha skrev, og derfor vælger jeg at ignorer deres spørgende beskeder, og i stedet svarer jeg med mit eget spørgsmål. Det er som om de hele tiden ændre forklaring, og det gør mig sindsyg. Jeg bliver lidt klogere enkelte ting.

Anna: I bliver ved med at sige, at alle er bange for drengene. Men nu har jeg pirret samtlige pigers nysgerrighed, fordi de er hvad? Forelskede i dem?

I Actually Really Like HimWhere stories live. Discover now