I Actually Really Like Him

I Actually Really Like Him

138K Reads 4.3K Votes 51 Part Story
storymousen By storymousen Completed

17-årige Anna er lige flyttet med sin familie til Madrid, da hendes papfar har fået tildelt et arbejde, som han ikke kunne sige nej til. 
Anna bliver rigtig ked af det, da hun skal forlade hendes bedste ven, Noah. Noah og Anna har været venner siden de var helt små.  
Nervøs ( men håbefuld ) starter hun på en skole for talentfulde unge. Hun bliver hurtigt venner med den stille og ofte generte Emily. Emily opdatere hende på de ting hun har brug for at vide om skolen og eleverne - Blandt andet om gruppen der styrer skolen, bestående af 4 drenge 
( rettere sagt Player ) Dem der altid ender med at få ballade, og som bruger piger som var de legetøj. Anna bliver pludselig stensikker på at hun har mødt en af drengene før, og da det går op for hende hvor, gør hun alt i verden for at undgå ham. Det er dog lidt svært at undgå skolens mest populære dreng, som altid får sin vilje.

  • drama
  • kærlighed
  • player
  • populære
  • romantik
  • venskab
user00859253 user00859253 Nov 02, 2017
Det er virkelig godt, men bare et råd hvis du vil give det mere humor, skal hun kigge op og grine af hendes egen joke. At kigge ned i gulvet virker som om hun egentlig mener det og går udfra det ikke er hvad du havde i tankerne. Men synes det er virkelig sjovt og godt fundet på.
Dat_Freakin_Pinapple Dat_Freakin_Pinapple Jun 26, 2017
Det hedder jeg :o og du hedder det samme som en af mine bedste veninder :o
Det er en rigtig god historie med mange gode beskrivelser. ❤️ Elsker den 👌🏻
Man kan ikke se Viaplay i andre lande end Danmark fordi det er dansk. Måske skulle du ændre det til Netflix💗 Mega god