Annie x Mikasa (Shingeki no kyojin)

382 22 0
                                    

Annie unaveně otevřela oči. Cítila se vysílená a zároveň plná energie, netušila, co se to děje, ale věděla, že byla zamrzlá v jakémsi kristalu. Annie vydechla, všude kolem sebe vidělat už jen titány: "Takže jsme vyhráli..." pošeptala. Ačkoli by měla být šťastná, tak se tak necítila.

Začala cítit rozpaky, které vyvrcholily slzami, jež ji stekly po tvářích. Annie se ale poté zasmála: "Takže už tě nikdy neuvidím Mikaso Ackemar že?" pomalu šla ulicemi zničeného města, kde byli titáni a běhali sem a tam a ničili ještě víc. Jeden se k ní nahnul, chvíli se na ni díval, ale poté otevřela tlamu: "Cože?! Já jsem jedna z vás!!" zařvala Annie. Chtěla se přeměnit, ale nešlo jí to. Nejen, že tohle byl konec lidské civilizace, tohle byl i konec ji samotné. Přivřela oči, ano měla to být odplata za všechny její hříchy, ano... Náhle ale ucítila zadunění, rychle pohlédla před sebe a uviděla titána z jehož krku byl vyříznutý velký trojúhelník: "Co to?" blondýna netušila, jestli má být zděšená nebo ne, ale náhle ji někdo objal.

Otočila se a všimla si Mikasi. Měla už zase dlouhé vlasy a její oblečení bylo úplně celé ušmudlané: "Tak dlouho jsem na tebe čekala," pošeptala černovláska a usmála se. Annie se pomalu dotkla její známe, viděla na její tváři již i vrásky: "Hej, jak dlouho jsem byla mimo?" "Přes dvacet let," pošeptala Mikasa a dala drobnou pusu blondýně na tvář: "Celý ty dny jsem tě hlídala, starala se o tebe a doufala, že se jednou vrátíš k životu."

Annie věnovala Mikase delší polibek: "Omlouvám se, že jsem na tebe nemyslela, když jsem se zamrazila," černovláska se pousmála: "Ještě jeden a možná ti odpustím."

Omlouvám se, že to bylo tak krátký, ale znáte ten skvělí pocit, když na něcem pracujete jak kokoti a ono se vám to smaže? Měla jsem tak krásnou povídku, ale co já *** neudělám?! Já to nedopatřením smažu!!! Do pče! No snad alespoň tohle ušlo no... a je mi líto, že není delší. PS: extra ignorujte pravopis, nepoužila jsem ani kontrolu wordu (jo kvůli tomu jsem předtím smazala tu povídku - hell yeah, když někdo něco píše ve škole :D)


Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Mar 28, 2017 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Krátké yuri fanfikce 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora