Fubuki x Mutsuki (Kantai Collection)

490 19 4
                                    

Mutsuki čekala na útesu, když v tu chvíli viděla tým, ve kterém byla Kisaragi. Rychle tam běžela a zvolala: „Vítejte zpět," nastalo ticho. Všichni odvrátili jejich pohledy, rudovláska se začala s úsměvem rozhlížet: „Kde je Kisaragi?" jedna z dívek pošeptala: „Nevíme..." Mutsuki se na ně překvapeně podívala: „Jak myslíte, že nevíte?" mluvila tiše. Dívce začali téct slzy, ale poté několikrát zavrtěla hlavou a usmála se: „Jen se ztratila že?" dívka z týmu se pousmála: „Ano.." všichni tam ale tušily, že se Kisaragi, už nikdy neobjeví.

Každý den Mutsuki čekala na útesu a vyhlížela Kisaragi.

Fubuki pomalu šla chodbou v jejich koleji, ale poté se vrátila. Mutsuki v jejich pokoji zase nebyla. Rozhlédla se, ale poté se zamračila a rozhodla se jít na útes, kde pravděpodobně rudovláska byla. Trefila se, Mutsuki tam seděla a držela si nohy, po tvářích ji stékaly slzy: „Mutsuki..." tiše řekla Fubuki, oslovená se na ni otočila a pošeptala:,, Kisaragi se už nevrátí že?" bruneta pohlédla do země, ale poté se rudovláska nahlas rozplakala:,, Kisaragi..." opakovala jméno. Fubuki na ni hleděla, do očí se ji také nahrnuly slzy. Nebylo to, protože ji Kisaragi chyběla, vždyť ji skoro neznala, bylo to kvůli něčemu jinému, ale čemu? „ Omlouvám se..." zaslechla bruneta Mutsučin hlas: „neměla bych tu takhle bulet, stali se i horší věci.." Fubuki se začala klepat, co tu její kamarádka plácá za nesmysly, je správné brečet! Dívka rychle objala rudovlásku a tiše řekla: „Je v pořádku brečet..."

Fubuki netušila, co ji to popadlo, ale náhle od sebe Mutsuki trochu odtáhla a následně ji políbila. Rudovlásce to nevadilo, nechala si to i líbit. Bruneta přestala a hleděla přímo do kamarádčiných očí, které byli ještě napuchlé a rudé od breku. Fubuki steklo několik slz, ale poté, jako by se probrala, z kómatu rychle odskočila, co to udělala? Takhle se s ní nebude chtít Mutsuki už nikdy bavit. Rudovláska k ní ovšem znova přistoupila a dala dívce pusu na tvář, poté se ale usmála a udělala pár kroků dál: „Pojďme si dát něco k jídlu, dobře Fubuki?" „J..jo" zmateně odpověděla tázaná, ale poté šla přímo za Mutsuki.

Uběhl už skoro měsíc a mezi nimi se nic nového nedělo. Teď měly Fubuki, Mutsuki a jiné dívky misi. Jejich úkolem bylo prozkoumat něco, o čem se domnívali, že je nepřátelské útočiště, ale byli prozrazeni. Dívky byly donuceny bojovat s nepřítelem, vlastně se snažily utéct, jen Fubuki tam zůstala stát a pokoušela se jich co nejvíce zničit. Mutsuki ji rychle chytila za ruku: „Fubuki pojď!!" zvolala. Bruneta se na ni ohlédla „Ale.." „ Žádný ale! Rychle!!" náhle ale Fubuki spadla trochu dál, někdo ji tam odstrčil. Rychle si stoupla a spatřila zraněnou Mutsuki: „Mutsuki..." pošeptala se slzami v očích, poté k ní rychle dojela a vzala ji do náruče, následně se co nejrychleji pokusila utéct. Rudovláska se ani nehnula.

„ Je to moje vinna..." řekla Fubuki, když už se konečně dostali od nepřátel dál a dohonila svůj tým. Všichni překvapeně hleděla na Mutsuki, která měla hned několik tržných ran a celkově byla vážně zraněna. Bruneta se k dívce naklonila: „Rychle na velitelství" vydala ze sebe, zatímco ji z očí tekly slzy. Poté už jak nejrychleji mohla, běžela na velitelství. Musí tam být, co nejrychleji! Co když Mutsuki zemře?!

Po týdnu na opravě, Mutsuki konečně otevřela oči, stále měla vážné zranění a dokonce viděla rozmazaně, ale teď ji všichni dávali větší šanci na život než předtím. Fubuki u ní seděla, ale poté začala brečet: „Mutsuki..." pošeptala „Mutsuki... Omlouvám se, omlouvám se, omlouvá..." nemohla to doříct. Rudovláska brunetu políbila: „Neomlouvej se..." pošeptala se svým typicky milým úsměvem: „Ale.. kvůli mně jsi málem umřela.." pronesla Fubuki, na to Mutsuki řekla „Udělala jsem to, protože jsem chtěla" „ Ale..." znova chtěla něco povědět bruneta, přerušila ji rudovláska „Nechtěla jsem znova přijít o člověka kterého miluju" „Miluju tě..." řekla Fubuki, a poté to i několikrát zopakovala, Mutsuki dívku pohladila po hlavě: „Já vím a také tě miluju..." řekla s úsměvem.

Yo!! Normálně jsem si myslela, že na tenhle ship nic nenapíšu a to byl první, co jsem si oblíbila při sledování Kantai collection. Jinak co jsem koukala na populární páry z toho anime, tak to byl děs!!! Sakra proč vymýšlím tak neobvyklý shipy ?! (Rei právě dostala hysterický záchvat). 

No nic (Rei trvalo dobu než se uklidnila, takže to napsala radši jako další odstavec), příště bude ship na Shizuku x Kotone, o který mě někdo požádal... doufám, že se vám povídka líbila a prosím ignorujte pravopis.  

Krátké yuri fanfikce 2Where stories live. Discover now