Sakurako x Himawari (Yuru yuri)

416 20 0
                                    

Klub a členové studentské rady hrály hru na krále, zrovna jím byla Sakurako a zbrkle pronesla: „Číslo 8 a 2 si dají pusu," „ 2 jsem já..." řekla Ayano, Himawari nato zvedla ruku, její tváře byly rudé a tiše pronesla: „Já jsem 8..." Sakurako na to nevěřícně hleděla, ale její kamarádka pošeptala: „No... když to bude Ayano a na tvář..." Ayano přivřela oči a dala pusu Himawari na tvář, teda alespoň to chtěla udělat, jenže dívka, jež představovala krále, ji tam rychle dala ruku a řekla: „Měním své přání!" „Co je Sakurako?" Himawari překvapeně pohlédla na svou kamarádku z dětství, která v tu chvíli vykřikla: „Král dá číslu 8 facku!" což skutečně udělala, avšak druhá ji ihned rovněž vrazila.

Po nějaké té době Sakurako a Himawari šly spolu domů. Bylo ohromné ticho, které ovšem přerušila Himawari se svoji otázkou: „Sakurako... proč jsi zabránila Ayano, aby mi dala pusu na tvář?" druhou tato otázka zaskočila, proč to vlastně udělala? Vrazila své kamarádce přes prsa: „Prsatá příšero!" zařvala snažíc se o to, aby Himawari zapomněla na svou otázku, jenže dívka to prokoukla a chytila ji ruce: „Proč jsi to udělala?!" Sakurako na ni nevěřícně hleděla, trochu se začala klepat, ale pak rychle odvrátila tvář: „Na tom nesejde!" vyhrkla a vyškubla se z kamarádčina sevření. Pak znova nastalo ticho, jež už do konce cesty nebylo přerušeno.

Sakurako šla ke dveřím od jejich bytu, ale náhle na ni Himawari zvolala: „Sakurako! Co to mělo teda znamenat?" tázaná odvrátila hlavu a položila otázku: „A proč tě to tak zajímá?" „Prostě mě to zajímá..." odpověděla Himawari a vážně pohlédla na svou kamarádku: „Tak teda?" Sakurako zrudla, pak se rychle otočila na dveře, odemkla je, otevřela... v tu chvíli se za ní Himawari rozběhla, jenže druhá jí zabouchla přímo před nosem. Dívka to ovšem nevzdala a zabouchala na ně: „Hej Sakurako odpověz!" žádná odezva, znova zařvala: „Proč mi to nechceš říct?!" nic „Sakurako!!"

Sakurako stála opřená o dveře a hleděla přímo do země. Pak se nadechla a otevřela dveře: „Oh Sakurako, tak co..." Himawari nemohla doříct větu, dívka ji totiž políbila, ale hned poté zavřela dveře. Himawari sklouzla na zem a hleděla přímo před sebe, nedokázala říct ani slovo, nedokázala znova zabouchat na ty dveře, co je dělily od sebe. Sakurako na druhé straně té dřevěné desky nahlas dýchala, ale pak si chytila tvář. Co to sakra udělala?! Chytila si hlavu a začala sebou různě házet...

Sakurako ale nehodlala otevřít znova a Himawari po nějaké té době šla domů, přece jen... měla udělat oběd, vlastně... vlastně večeři pro její sestru!!

Dívky spolu zase šly do školy, ale nikdo nic celou cestu neříkal. Poté co se dostali do školy, tak si Himawari unaveně sedla na své místo, nemohla usnout, jelikož nad tím musela celou noc přemýšlet. Sakurako se taky necítila zrovna nejlíp, Akari k nim přišla: „Jste v pořádku?" zeptala se mile a usmála se. Obě tázané na sebe pohlédly, ale Himawari poté pronesla: „Jo... jsem jen trošku unavená..." Sakurako rychle začala na souhlas kývat.

Po škole ty dvě znova šly spolu domů: „Sakurako..." pošeptala Himawari „Uh!! No ano?!" vydala ze sebe Sakurako, cítila se dost nervózně, ale to samé platilo i pro její kamarádku, která pokračovala: „Proč jsi mě políbila?" „Eh no... není dneska hez..." „Proč?!" vykřikla Himawari, tázaná se zastavila a pohlédla do země, do očí se ji trochu nahrnuly slzy, pokrčila rameny: „Já nevím...omlouvám se!" rychle zvedla hlavu a chystala se rozběhnout, ale v tu chvíli ji její kamarádka chytila za ruku: „Neutíkej!" Himawari se rozhlédla, nikde nikdo, rychle dala Sakurako pusu. Himawari se poté usmála a místo své kamarádky, tak ona se rozběhla a utekla pryč...

Já vím nic moc tu nepřidávám, ale upřímně přemýšlím na jedné akční yuri povídce, kterou bych sem mohla dát, ale předepisuji si nějaké ty kapitoly, abych věděla, jak se  mi s tím pracuje... navíc během prázdnin jsem ještě línější než normálně... takže se omlouvám a doufám, že se vám tato povídka líbila :) a prosím ignorujte pravopis

PS: já vím, že tato povídka je nic moc...

PSS: ten první odstavec se v tom anime i stal a měla jsem i fotku, ale... tak nějak se mi ztratila...

Krátké yuri fanfikce 2Where stories live. Discover now