Rin x Miku (Vocaloid)

717 32 6
                                    

Upozornění: Tato povídka obsahuje prvky sexu (stejně si to přečtete - já bych si to taky přečetla...) 

PS: v této povídce je zmíněna tato písnička, respektive konec. Takže jestli chcete, tak si ji poslechněte ;) (tahle byla dřív moje nejoblíbenější :D )

Rin s Miku právě natáčely klip pro písničku Black vow. Už byly u konce, jenže se Miku začala smát.. znova „No tak Miku už to točíme snad po stý! Proč se směješ?!" Rin okřikla dívku jež s ní spolupracovala, ta na to zareagovala: „ Promiň, nemůžu si pomoct.." „Co ti na tom přijde tak směšné?" znova se zeptala blondýna „Prostě když si to představim v realitě, tak se musím smát, nemůžu plakat..." „Nechápu tě..." pošeptala Rin, poté se otočila a odešla se slovy „Myslím, že to necháme na zítřek..."

Miku běžela rychle za ní „Dotkla jsem se tě Rin?" tázaná se na dívku ohlédla a pousmála se „Co bys dělala, kdybych umřela?" zeptala se Rin vážně, modrovlasá se zarazila a zamyslela se. Představila si, jak Rin umírá na smrtelné posteli a z očí ji náhle vyteklo několik slz. Blondýnu to zarazilo: „Miku! Neplač.. jsem ještě živá..." Miku se opřela o Rin „Kdyby si umřela, tak bych asi spáchala sebevraždu... nedovedu si představit život bez tebe..." blondýna jemně pohladila dívku po hlavě: „Neboj se... ještě žiju a žít budu," uklidňovala ji Rin, tu na to Miku políbila, přesto ji znova steklo několik slz.

Rin chytila druhou dívku za ruku a došla s ní do jejího pokoje, kde ji posadila na postel. Miku začala nahlas plakat: „Omlouvám se Rin, ale ta představa mě tak rozrušila..." blondýna se usmála a dívku políbila: „Neomlouvej se..." řekla poté. Modrovláska popozvedla hlavu, poté začala líbat Rin, až obě spadly na záda na postel (Miku byla navrchu) „ Mmm... Rin..." vydala ze sebe Miku, druhá dívka ji jemně stiskla prso, poté si s ním začala trochu hrát. Blondýna vyhrnula přítelkyni tričko i s podprsenkou:,, Miluju tě Rin..." modrovláska pronesla, druhá se pousmála a dívku znova políbila. Rin kousla Miku do bradavky a rukou ji mačkala druhé prso: „Rin... prosím..." oslovená přestala: „pokračuj... prosím, víc..." blondýna se usmála a jednu ruku přesunula k sukni patřící modrovlásce, zajela ji rovnou do kalhotek, kde si začala hrát s jejím rozkrokem:,, Aaah! Rin..." Miku se začala klepat, chytila svou přítelkyni za ramena, poté vyvrcholila.

Miku nahlas oddechovala a přitom slezla z blondýny, teď ležela na zádech hned vedle ní. Ale poté Rin strčila svou hlavu do jejího místečka a začala ji tam lízat. Modrovláska ji chytila silně hlavu a začala nahlas vzdychat. Když se udělala, tak pronesla: „Rin... polib mě..." dívka uposlechla, v tu chvíli ji Miku strčila ruku do rozkroku: „Eeek.!" vydala ze sebe Rin, poté se ale trochu zamračila a strčila své prsty do modrovlásky, ta začala nahlas dýchat: „Udělejme se spolu..." pošeptala Miku, Rin kývla, ale poté vykřikla: „Už budu..." „Já taky..." pošeptala druhá a políbila blondýnu. Spolu vyvrcholily.


Miku se dívala do vzduchu na Rin, ale ta poté zmizela a v ruce ji zbylo jen pírko. Modrovláska předmět v ruce objala a začala plakat „Dobrá práce" zaslechla hlas producenta. Rin ji rychle s úsměvem sevřela v náruči: „Dobrá práce Miku!" „ Díky Rin," řekla Miku s úsměvem a poté políbila blondýnu.

„Co to sakra je?" řekl Kaito a díval se na Miku a Rin, jak se právě líbají. Založil ruce na prsou a prohlížel si je: „Copak je Kaito?" zeptal se Len a objal chlapce: „Vždyť my jsme si to večer taky užily ne?" „Chci pokračování..."pronesl kluk s modrými vlasy, blonďák se zasmál: „Dobře Kaito"

Mám pocit, že jsem tuto povídku vymyslela na dovolený, tehdy jsem u sebe ovšem (OVŠEM - hlavně sbal si všechno, co potřebuješ! OVŠEM JÁ NE!!) nic neměla. Takže teď jsem to napsala doma no... dalo mi to celkem zabrat, neumím moc dobře popsat sex :"D, ale prostě jsem to tam musela OVŠEM strčit! No nic, snad se vám líbila a prosím ignorujte pravopis...

Krátké yuri fanfikce 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora